14 Haziran 2023 16:04

Esatpaşa Mah. G. Tahsin Yazıcı Cad. Cemalpaşa Sk. No:41 Ataşehir İstanbul adresinde bulunan binamın bitişiğinde bulunan ve daha öncesinde tarafımızdan yol geçeceğinin beyanı ile istimlak edilen Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait olan 52 m2'lik arazinin alt komşumun başlatmış olduğu inşaat alanına katılarak devlete ait olan alanı gasp etmiş ve bu alanı metal levhalar ile çevreleyerek kapatmış, kendi yıkım aşamasındaki binanın kiremit ve kerestelerini bu alana atmıştır. Konu ile ilgili daha öncesinde de Karayollarına vermiş olduğum şikayet dilekçelerine istinaden tarafınızca gönderilen ekiplerde zorluk yaşamış ve ekiplere kötü davranmışlardır. Konu ile ilgili olarak Ataşehir Belediyesi ve zabıta müdürlüğü sadece bakmak ile yetinip kişilere uyarıda bulunmasına rağmen yaptırım uygulamamış, bundan güç alan kişiler aynı şekilde bu alanı kullanmaya devam etmişlerdir. Karayollarının daha önce belirlemiş olduğu alanı gizlemek için inşaat molozlarını ve kiremitleri buraya atarak ve ortak arkadaşlarımıza söylenenlere göre burayı inşaatın içine katıp yapacağım sonra Karayolları buraya bana satmak zorunda kalacak diye beyanda bulunmuşlardır. Bu hususları göz önüne alarak yapılan ve yapılacak tüm yanlışların düzeltilmesi için tarafınızdan yardım istemekteyim. Bu nedenlerden dolayı gerekenin yapılmasını arz ederim.

Kış Ortasında Çiftçiye Yapılan Haksızlık

28 Kasım 2024 10:06