Şenay sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 22:27

Merhaba,
27 Aralık 2023 tarihinde İstanbul "Forum İstanbul AVM Çift Geyik Karaca" mağazasından babam 2 pantolon 1 gömlek ve 1 adet Mont tarzında bir dış giyim satın aldık.

Aldığımız 2 pantolonun paça boyu yapılacak olup, Mağazada bulunan gömleğin bir kolunda deformasyon tarzında bir sıkıntı ve montun bel kısmındaki dikişinde hafif kumaş sıkışması mevcuttu. "Satış Danışmanı hem gömleği hem montu sorunsuz bir şekilde cuma günü mağazaya Kargo getirteceğini belirtti. "Babam şehir dışına gideceği için kargonun gününde gelmesi durumunun önemli olduğunu paylaştığımda "bir sorun olmayacağı iletildi.
Cuma günü 29 Aralık 2023 ( Dün) gündüz saatlerinde mağazaya gittiğimde aynı satış danışmanı "yılbaşı dolayısıyla kargonun yılbaşı sonrasına kayacağını ve gelemeyeceğini paylaştı. İsterseniz pantolonları verebilirim dedi. Kabul etmedi. Durumu babamla paylaştığımda rahatsız oldu. Ben tekrar mağazaya gittim ancak satış danışmanı o sırada mağazada yoktu. Durumu izah ettiğim başka bir hanımefendi "mağaza müdürü olduğunu düşündüğüm" kişi satış Danışmanına ulaşıp durumu öğrenmeye çalıştı.

Satış danışmanı şunları aktardı " ben kendim Bugün merkeze gidip alacağım zaten"
Ben de teşekkür ettim. Bu akşam olmasa da yarın olabilir çünkü babam pazar günü dönecek demiştim. Bayram öncesi herhangi bir gün olabilir diye paylaştım. Eve döndüm.
Saat 16.52 de çalan telefonumda satış danışmanı merkeze kendisinin gittiğini ürünlerin getirdiğini ve mağazadan alabileceğimi iletti. Ben de inceliği arına çok teşekkür ettim.
Ancak ve ancak kendisine güvenip mağazada incelemeyi eve gelip ürünlere baktığımda "mağazadaki dikişin kaymasından dolayı kumaşın katlandığı montu" gördüm. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem. Yaklaşık 1.5 saat önce Çift Geyik Karacayı aratıp satış danışmanına neden aynı ürünü gönderdiğini ilettiğimde aynısı olmadığını merkezden aldığını paylaştı.

Ben ürünün mağazadaki ürünün kendisi olduğunu ve rahatsızlık yaşadığımı ve şikayet olarak belirteceğimi ilettim.
Siz Çift Geyik Karaca firmasından en büyük ricam : satış danışmanlarınız üstesinden gelemeyeceği yerine getiremeyecekleri sorumlulukların vaadinden bulunmaması. Ürün satışı sonrasında her şeyin sorunsuz işleyeceği imajı satış sonrasında "Önce Kargo yetişemeyecek, sonra aynı monta merkezden geldiği savunması"

Ben Çift Geyik mağazasından ilk defa alışveriş yaptım. Ve sürecin çok kötü yönetilmesinden ötürü Güvenim sarsıldı ve hayal kırıklığı yaşadım.

24 Aralık 2023 02:07

GAP Müşteri Memnuniyetsizliği Pişmanlığı
GAP Müşteri Memnuniyetsizliği Pişmanlığı

Abdurrahman
23 Ağustos 2023 01:53
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 00:44
Parasını Ödediğim Ürünleri Bile Vermeyen Kötü Marka Altınyıldız