Kappa Tur İle Endülüs Turu Kabusu

Kappa Tur İle Endülüs Turu Kabusu
22 Ağustos 2024 14:51

28 Temmuz - 4 Ağustos arası katıldığımız İspanya Büyük Endülüs turunda Kappa Tur'un kalitesizliği nedeniyle birçok olumsuzlukla karşılaştık. 1- 29 Temmuz günü otobüsün evraklarının eksikliği nedeniyle polis tarafından otobanda 2.5 saat bekletildik. 2- 30 Temmuz günü Barcelona'da Sagrada Familia ziyareti sonrası otobüsün gelmemesi nedeniyle rehber tarafından bir süre bekletilip bir saatlik yürüyüşle liman bölgesine götürüldük. Sıcak hava nedeniyle oldukça zorlu bir ulaşım oldu. Bu esnada rehber çantalarımızı otobüste güvenle bırakabileceğimizi söylemişti. Otobüs gelmediği için çantalarımıza ulaşamadığımız gibi saat 20.30'da otobüs bizi almak için geldiğinde 45 yolcudan 8 tanesinin çantası otobüste yoktu. Şoför çantalarımızın kaybolduğunu ve hiçbir şey yapamayacağımızı söyledi. Hepimiz için oldukça zor anlardı. Olay polis tutanağında ayrıntılarıyla mevcuttur. Çantalarımızın sorumluluğu Kappa Tur'da iken böyle bir olay yaşanmasına rağmen Kappa Tur ile iletişime geçtiğimiz zaman hiçbir şey yapılamayacağını söylediler. Maddi ve manevi birçok zararımız olmasına rağmen sorumluluklarını yerine getirmediler. Biz kötü bir tatil geçirmekle birlikte çok ciddi maddi kayba da uğradık. Bize ait olan ve kaybolan üç çantamızın içindekiler polis tutanaklarında mevcut. Gece polis merkezinden otele geldiğimizde oda kartı da kaybolduğu için odaya giriş yapamadık. Resepsiyon kapalı olduğu için 3 saate yakın başka misafirlerin odasında beklemek zorunda kaldık. 3- 31 Temmuz günü Barcelona-Madrid arasındaki yolculuğumuzda otobüs kliması bozuldu. 40 derece sıcaklıkta bozuk klimayla 8 saatlik yolu 11.5 saatte tamamlayabildik. 4- 2 ve 3 Temmuz Granada'da kaldığımız otel standartların çok altında, çok pis bir oteldi.

29 Ağustos 2024 11:07 (Şikayetten 6 gün sonra)

22 Ağustos 2024 14:41
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur İle Büyük Endülüs Turu: Hayal Kırıklıkları Ve Zararlar

Yasemin
22 Ağustos 2024 15:00
Kappa Tur İle Büyük Endülüs Turu: Hayal Kırıklıkları Ve Zararlar
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 08:57
Şahiser sonuçtan hiç memnun değil

Kappatur Hırsızlık Olayı İçin Sorumluluk Kabul Etmiyor

Şahiser
06 Ağustos 2024 15:39
Fatma sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2025 13:31
"Hızlı çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederiz😌"