Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Kaplan Konteyner Kalitesiz Üretim Konteynerleri

10 Haziran 2024 15:21

2023 yılı eylül ayında Ankara İvedik, Hurdacılar Sitesi, 3875. Sk. No:2, Yenimahalle/Ankara adresinde Kaplan Konteyner ticari ünvanıyla faaliyet gösteren firmadan üç çarpı yedi ebadında bir adet konteyner satın aldım. Satın aldığım tarihten itibaren üründe sorunlar çıkmaya başladı. İlk olarak, duş kabini'nde suya tahliyesi için gerekli ikinci giderin yapılmadığını gördüm, Firmaya zor da olsa ulaştım ama sorun çözümlenmedi. Daha sonra konteynerin dış kapı kolu kırıldı. Ardından pencerelerin montajında gerekil özen gösterilmediğinden pencereler bazen rüzgarla bile kendiliğinden açılmaya başladı. Pencere kolları da kullanılmaz hale geldi. Konteyner içerisinde lavaboda bulunan evyenin en kalitesiz tenekeden yapıldığını anladım ve lavabo alttan su kaçırmaya başladı. Benzer şekilde duş kabininde bulunan musluk başı bozuk olarak teslim edilmişti. Yanı sıra pencereler ana gövdeye tam olarak oturtulmadığından gövde ile Pimapen pencereler arasında boşluklar vardı ve buralardan böcek ve sinekler içeri rahatlıkla giriyordu. Tavan kısmında bulunduğu söylenen sac levhanın altında bulunan tahta levhanın bulunduğu kısma kuşlar ve diğer haşereler girebiliyor. Bu normal mı onu da bilmiyorum. Ayrıca söz konusu konteyner ı almamın üzerinden henüz 9 ay geçmesine rağmen ortaya bu denli sorun çıkması firmanın imalat aşamasında yeterince özenli davranmadığını göstermektedir. Yanı sıra garanti süresi içerisinde ortaya çıkan bu sorunları iletmek için firmanın internette kayıtlı numarasına (0543****78) ulaşmak neredeyse imkansız. Bir başka deyişle ortada muhatap yok.

16 Şubat 2024 20:10
Freebox Modüler Yaşam Alanları Konteyner Ev Sorunu
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 21:00
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
03 Mart 2024 20:36