Kapı Steak House Şef Garsonu

16 Ekim 2023 10:57

İstanbul Ankara dönüşü Kapı Steak House isimli restorana ailecek gittik. İçeri girmemizle birlikte misafir karşılamakla görevli şef garson bizi baştan aşağıya süzdükten sonra masamızı gösterdi bütün restoran boş olmasına rağmen hiçbir cam kenarı masanın boş olmadığını belirterek en ücra dip masaya oturttu.

Açılışından beri ayda bir kere en az bu restorana gelmemize zaten rağmen bu tavır bizi çok rahatsız etti ve yol boyu bu restorana gideceğimizi planlayıp aç kaldığımız için aramızda da tartışma konusu oldu, doğru dürüst bir şey yemeden kalkmak zorunda kaldık.

Restoranın her gelişimizde boş olması nedeniyle bütün masalar boş oldu. Pazar günü 16.30 saatlerinde gittiğinizde ise birkaç masa doluydu ve birçok cam kenarı boştu. Sarışın şefin tavırlarından konuşmasından son derece rahatsız olduk. Misafir seçme hakkı olsaydı belli ki bizi içeri almayacaktı. Garsonları ise her zamanki gibi son derece profesyonel ve kalitesi yüksek. Bir daha bu restorana gitmeyi düşünmüyorum, yediğimiz de resmen boğazıma takıldı.

Salim Usta Afyon Garsonların Kaba Davranışı

08 Temmuz 2023 18:18
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tophane Kebapçısı Kaba Davranış Ve Yetersiz Hizmet

28 Aralık 2024 00:22
Tophane Kebapçısı Kaba Davranış Ve Yetersiz Hizmet
Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Altıkapı Hotel & Restaurant Şikayeti

20 Ekim 2024 01:47
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Et Evi - Bolu Çiftliği Personel Tavrı

14 Temmuz 2024 18:34
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

10 Mart 2024 22:44