Mehmet sonuçtan memnun

Kampa Limited Şirketi Yanıltması

23 Mayıs 2023 21:38
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Bugün, kampa yetkilisi Ömer Gök Bey aradı; ürünün yenisini göndereceklerini iletti. Görüşmede 0,5 Bar daha fazla basınç sağlayan kampa Markalı ürünü önerdi, servis sorumlusu da kendileri olacağı için makul bularak kabul ettim. Ayrıca fiyat farkı talebi de olmadı. Adresime gönderilen kargo'nun takip numarasını da ilettiler. Kendisine teşekkür ederim.”

Kampa havalandırma sulama ltd. Şirketine ait, kampa.com.tr alışveriş sitesinden welco markalı lpa 40-13z/180 güneş enerji basınç artırıcı pompa’yı 2086,80_tl KDV dahil ücret ödeyerek 10.04.2023 tarihinde ekli faturası ile satın aldım. Pompayı, faturada belirtilen çolaklı-Manavgat adresindeki evimin güneş enerjili su ısıtıcısına taktırdıktan sonra sıcak su basıncını artırmadığını gördüm. 13.04.2023 tarihinden itibaren firma ile iletişime geçerek nedenini tespit etmeye çalıştım.

Firmaya ait 0549 441 ** no’lu hat üzerinden yaptığım mesajlaşmaya göre; 1. Aras Kargo’dan müşteri numarası verilerek pompayı göndermem istenmiştir. 2. Manavgat demokrasi bulvarındaki Aras Kargo şubesinden 20.04.2023 tarihinde kampa şirketinin Nilüfer/Bursa adresine gönderim yapılmıştır. 3. 22.05.2023 tarihinde iletilen mesaj ile; pompa soketinin kırık olup garanti dışı işleme tabi olacağı bildirilerek 420 TL kargo ve onarım ücreti talep edilmiş, sonra 236 TL’ye düşürülmüştür.

Teslim alıp montajını yaptırdığım günden beri çalışmayan ürünün; a. Ayıplı mal olduğu, b. Onarılsa dahi garanti döneminde sadece İzmir’de tamir edilebileceği, c. Arıza tarihinden itibaren bir ayı geçen sürede onarılmadığı, için para iadesi talep ettim. Bunun üzerine yapılan işlemin arızalı ürünü kargo ücreti tarafımdan ödenmek üzere Aras Kargo'ya verildiğini, Aras Kargo tarafından gönderilen taşıma sözleşmesi mesajı ile öğrendim. Önce Aras Kargo'ya sorum şu: herhangi bir paketi şu adrese götür, ücretini alıcıdan al uygulaması doğru mu? Ben bir paket göndermek istediğimde ücreti peşin alıyor veya alıcının müşteri kodunu istiyorsunuz.

İkibin Türk lirası ödediğiniz ürün, görevini yapmıyor, düzeltme için gönderdiğiniz satıcı firma kampa bir ay geçen müddetle baktık, inceliyoruz derken yanlış adreslere dolaştıktan sonra fabrika/servis soket kırık ücretle yaparız diye diretiyor. Bu nasıl olabilir diye sorduğum mesaja 'manuel modda çalışırken kırılmış olabilir' diye cevap veriliyor.

Peki bir ay önce benden gelen paketi açtın incelediğinizi söyledin, o zaman bu soket kırık mı idi? Gelinen noktada, tamir de etmiyorum, iade de almıyorum; kargo ücretini öde, al bu demir parçasını başına çal noktasında bir uygulama ile karşılaşıyorum. Kampa şirketi, bu yapılan işlem hangi ticari ve ahlaki kritere uygun? Var mı bir izahı sizce?

24 Mayıs 2023 20:46

Yanlış Ürün Ve İade Sorunları: Kampa Havalandırma'nın Yetersiz Hizmeti

Zafer
07 Şubat 2025 12:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dalgıç Pompa 9 Ayda Arızalandı Garanti Kapsamına Alınmadı

09 Temmuz 2025 17:24
Aldığım Dalgıç Pompa 9 Ayda Arızalandı Garanti Kapsamına Alınmadı
Suleyman sonuçtan memnun

Suleyman
15 Mayıs 2025 09:26
"Tamiri yapılıp teslim edilen pompam için çok teşekkür ederim. Müşteri ile ilgilenen bölümümüzü gözden geçirin"

Halim
30 Aralık 2023 07:24