Kalite İnsan Kaynakları Komisyon Alana Kadar Hizmet Var, Sonra Yok

30 Mayıs 2023 17:01

Kalite insan kaynakları şirketi, komisyon alana kadar. Tam aradığımız kriterlere uyan eleman gönderimleri yaptılar. Bir elemanı seçtik, başladık ama 1 hafta sonrasında problemler başladı. Önce avans istedi (bu şirketten başka bir kişinin elemanı daha avans istemiş, vermeyince ayrılmış. Ne tesadüf fakat biz avansı verince herhalde ayrılmaya bahane yaratamadı).

Sonra eski patronlarıyla sorun yaşadığını söyledi. Her şartına kendimizi uydurmamıza ve son noktada Özbek olan bu elemana 900usd + sigorta teklif etmemize rağmen eleman ayrılmakta kararlıydı. Bu süre zarfında bu şirket, aradığım niteliklerde eleman göndermeyip, asla kabul etmeyeceğim kişileri gönderdi.

Veya; birkaç tane kabul edebileceğim eleman seçeneği sunsalar da hiçbirine ulaşıp görüşme bile yaptırmadılar. Ne hikmetse, bu uygun olabilecek kişilerin hiçbiri telefonlarını açmadı. Daha uzun ve detay yazmayacağım.

30 Mayıs 2023 17:16 (Şikayetten 14 dakika sonra)
03 Haziran 2023 17:39
03 Haziran 2023 21:42

Burası herkese açık bir platform ve ben hizmet aldığım tüm şirketleri değerlendiririm. Okuyan ve fikir edinmek isteyenlere geri bildirim olması için değerlendirmemi yazarım. Beni memnun edecek bir hizmet almış olsaydım tabi ki yazmazdım. Ayrıca son cümlenizdeki tehdit mi, ben mi yanlış anlıyorum? Çok komik olmuş. Not: bu cevabınız ile şirket politikanızı da okuyanlara göstermiş oldunuz. Ben de sizden aldığım hizmeti anlatmaya devam edeceğim...

07 Haziran 2023 17:08
07 Haziran 2023 17:23

İlk yorumumda bahsettiğim deneyimi yaşadım. Sizlere bilgilendirme olması için yazdım. Lütfen tedbirli olun. Sevgiler

Kalite İnsan Kaynakları Bakıcı Konusunda İyi Değil

27 Haziran 2023 17:28

Tugba
20 Mayıs 2024 14:08

Dugun.com Üzerinden Yaşanan Hayal Kırıklığı Ve İcra Takibi!

Sevinç
10 Nisan 2025 13:07