Ece sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İade Sürecinde Aras Kargo Sorunu

09 Kasım 2024 17:43

Amazondan aldığım ürünün görseli ile açıklaması uyuşmuyordu ürün kargoya çıktığı için siparişi iptal edemedim ama Amazon ürünü teslim almazsam siparişin iade olacağını söyledi. Fakat kargocu ben evde yokken ürünü kapıma bıraktığı için şubeye gidip iade etmem gerekti. Aras Kargo İstanbul Sancaktepe Ortadağ şubesi iade kodum olmasına rağmen ürünü Amazon'dan aldığım için iade gerçekleştiremeyeceklerini çok ters bir üslupla söylediler. Evime yakın başka Aras Kargo olmadığı için iademi gerçekleştiremedim. Müşteri hizmetlerini aradım ve şikayette bulundum kargonuz evden alınsın dediler ama 1,5 gün geçti ne bir bildirim var ne arayan ne soran. Müşteri temsilcisi şikayetinizi kargonuz evinizden alındıktan sonra yaparsanız sizin için daha iyi olur çünkü bu durumda kargonuzu almayabilirler dedi ama şikayetimden vazgeçmedim. Anladığım kadarıyla Aras kargoda işler farklı şekilde yürüyor. Sürekli online alışveriş yapan biriyim ilk defa böyle bir kargo şirketi ile karşılamıyorum. Satıcının çalıştığı kargo firmasının iade almaması ne demektir? Bir daha bu firma ile çalışan satıcıdan alışveriş yapmayacağım. Talep numaram da 7290250 ama çözüleceğini düşünmüyorum.

Didem sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 21:35
"Müşteri temsilcisi İlker Bey'e nezaketi ve yardımları için teşekkür ediyorum. Ayrıca sorunuma çok hızlı çözüm bulup kaliteli ve güvenilir servis sağlayan Temizmama'ya da ayrıca teşekkür ediyorum."
Kargo Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Nurgül
02 Eylül 2023 09:11

31 Mayıs 2024 15:01
Kağan sonuçtan memnun değil

Patify Siparişim Teslim Edilmedi İletişim Ve Çözüm Alamadım!

Kağan
29 Ağustos 2025 16:37
Ebru sonuçtan çok memnun

07 Şubat 2024 12:26
"Sorun her ne kadar kargonun yanlış şehre gönderim yapmasından kaynaklansa da, bu süreçte her gün bilgilendirildiğim için teşekkür ederim. Ama bana hızlıca yeni bir gönderi yapıp, yanlış yere giden ürünü kendi deponuza çekseydiniz daha hızlı çözülürdü."