Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Ekşimiş Antep Fıstıklı Cheesecake

01 Ocak 2024 19:44

Bugün Kahve Dünyası'ndan aldığım Antep fıstıklı cheesecake ekşimiş ve bozuk çıktı. Paket yaptırıp evde yemek için almıştım ama tam bir hayal kırıklığıydı 100 liram tamamen çöpe gitti. Bu kadar büyük bir markanın ürünlerine hiç önem vermemesi şüpheli. Hem de mağaza kalabalık ve işlekti yani bu cheesecake'i bir tek ben almış olamam. Kimse söylemedi mi bu ekşimiş ürünü?

01 Ocak 2024 19:43

Bugün Kahve Dünyası'ndan aldığım Antep fıstıklı cheesecake ekşimiş ve bozuk çıktı. Mağaza çok kalabalık olduğundan yer bulamadığım için paket yaptırılmasını isteyip yurtta yemek istedim. Ama yurda gelince cheesecake in ekşimiş ve bozuk olduğunu anladım. Görüntüsü yeşile yakın olması gerekirken sarı kahverengiye yakındı ve kokusu da ekşimiş kokuyordu. Bu kadar büyük bir markanın çok işlek bir mağazasında böyle bir durumla karşılaşmak çok şaşırtıcı açıkçası. Çok ucuz bir cheesecake değil 100 liraydı ve öğrenci olarak zaten böyle şeyleri arada sırada alabiliyorum. Zor alabildiğim bir şeyin böyle çıkması moral bozucu ve şüphe uyandırıcı açıkçası.

Ek

07 Mart 2024 18:05
Adana M1 Kahve Dünyası Bozulmuş Ürün Ve İlgisizliği
Adana M1 Kahve Dünyası Bozulmuş Ürün Ve İlgisizliği
Talip sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 09:16

Kızılay AVM Kahve Dünyası'nda Bozuk Ürün İle Personelin İlgisizliği