Kablo TV Telefon Yönlendirme Problemi

25 Ağustos 2023 13:19399

TÜRKSAT Teledünya'da bulunan telefon ve internet hizmetinde Telefon Yönlendirme problemi yaşıyoruz. Yönlendirilmiş olan telefonu koca bir TÜRKSAT ekibi çözemiyor ve şikayet kaydı oluşturduğumda tuşlayarak çözebileceğimi söylüyorlar. Bu şekilde olmadığını ayrıca o yöntemi bildiğimi ve olmadığını tekrar ettiğimde tekrar aynı yöntemi deneyin diye saçma sapan mail atıyorlar konu bir türlü çözülmüyor ve ben uzun süredir mağduriyet yaşıyorum.

25 Ağustos 2023 13:25 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

25 Ağustos 2023 13:44

Sayın Abonemiz; Probleminizin çözümü hususunda ön çalışma başlatılmış olup işlemlerin neticelenmesi ile birlikte tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

25 Ağustos 2023 15:00

Sorunun ivedilikle giderilmesini bekliyorum.

26 Ağustos 2023 11:24

Sayın Abonemiz; İlgili birimler tarafından inceleme sağlanmıştır, Yapılan inceleme neticesinde; sistemsel bir sorun tespit edilememiştir. Telefon cihazından #22# tuşlama yaparak hattınız üzerinde bulunan yönlendirmeyi iptal etmeli, daha sonra tekrar telefon numaranın başına 0(sıfır) eklenerek yönlendirmenin yapılması gerektiği iletilmiştir. Belirtildiği şekilde işlem sağlamanızı ve sonrasında gerekli kontrolleri sağlamanızı rica ederiz. Saygılarımızla.

2 Eylül 2023 12:16

Arkadaşım yazdığımız mesajla alakalı konuşma kaydı dinliyormusunuz sizin arkadaşınız da bu konu ile alakalı uzun süredir sıkıntı var diyor sizin amacınız hizmet etmek değim

15 Eylül 2023 13:58

Ne kadar berbatbir firmasınız ne dönüş ne çözüm parayı zerre hak etmeyen bir firmasınız

Teknik Ekip Sorunu Çözüldü Diyerek Geçiştiriyor

17 Nisan 2025 20:17567

"Merhaba  TÜRKSAT kablo hizmetlerinden ihsan Bey’le görüştüm kendisi hem çok kibar çok nazik iş bilen ve konusunda da çok uzman olduğunu düşünüyorum altı aydır çözülemeyen problemi 5 dakika içerisinde çözdü kendisine çok teşekkür ediyorum çözüm ve davranışlarından dolayı bilhassa kendisine teşekkürlerimi sunuyorum"

Taşınma Sonrası İnternet Taşıma İşlemi Yapılmıyor, Müşteri Mağdur Ediliyor!

Simay
29 Nisan 2025 13:21403

TÜRKSAT firmasından internet kullanıyorum ve taşındığım için interneti de taşımak istiyorum. Fakat telefonla devamlı sis...

TÜRKSAT Teledünya'nın Randevuya Uymaması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Kevser
Kevser
8 Ağustos 2025 21:56178

Dün TÜRKSAT Teledünya'yı internetimle ilgili bazı sorunlar nedeniyle aradım. Özellikle çekmemesi, kablosunda temassızlık...

TÜRKSAT Müşteri Hizmetleri Ve İletişim Sorunları

Ali
16 Nisan 2025 14:09753

"S***** Hanım genel merkezden arayarak şikayetimi dikkat alarak memnuniyet araması yapması güzel oldu ben müşteri hizmetleri ve taşeron firmayı (ilk müdahale eden ekip) sıkıntısını tekrardan dile getirdim Umarım tekrarlanmaz veya tekrarlandığında müşteri hizmetleri güzel yaklaşımda bulunup isi yokuşa sürmez, tekrardan genel merkeze teşekkür ederim yaklaşımları için"

TÜRKSAT Müşteri Hizmetleri Ve İletişim Sorunları

TÜRKSAT Kumanda Sorunu Çözülemiyor Müşteri Hizmetleri Yönlendirmeleri Yetersiz

Atakan
Atakan
5 Temmuz 2025 23:291.393

"Şikayetim sonrası arıza tespit için ertesi gün adresime ziyaret gerçekleştirildi ve sorunum giderildi. Sorunumu gideren arıza ekibi arkadaşınıza teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Kablo Net Kendi Sökmediği Cihazı Benim Sökmemi Bekliyor!

Kablo Net KendiSökmediği Cihazı Benim Sökmemi Bekliyor!

Yılmaz
Kablo Net Senden Kurtulmak İstiyorum!

Kablo Net SendenKurtulmak İstiyorum!

Haşim
Kablo TV Otomatik Kendiliğinden Açılıp Kapanıyor