Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Kablo TV Kanallarının Yer Değiştirmesi

16 Temmuz 2023 01:39

Kablo TV kanalların yeri değişti ve kanal taşıma yapılmıyor. Fox, TRT Çocuk vb. Birçok kanalın yeri değişik kaç kere aradık. Hiç ilgilenilmedi. Teknik servis çağırdık abi yapamadım dedim yapamadan gitti. Tekrar aradık tekrar arıza kaydı açtılar ne arayan soran, ne de gelen insanların iki saatlik zevkini de ızdıraba çevirdiniz çözüm üretin destek olun boşu boşuna para veriyoruz hak etmiyorlar

17 Temmuz 2023 09:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
17 Temmuz 2023 09:25

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz sorunun giderilmesi hususunda cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmenizi rica ederiz. İşlem sonrasında sorun giderilecektir. Sizlerle en kısa sürede irtibata geçilecektir. Saygılarımızla.

17 Temmuz 2023 09:37

Cihazım yok kart şeklinde TV de buna bir çözüm üretir misiniz.

17 Temmuz 2023 12:53

Sayın Abonemiz; Conax modül kullanımı söz konusu ise TV üzerinden bir kanal arama işlemi sağlamanız gerekir. Tv üzerinden sağlanacak kanal araması sonrasında sorun giderilecektir. Sorunun devamı halinde bizlere bilgi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

17 Temmuz 2023 12:57

Sorunum 1buçuk aydır devam ediyor. Bir çoğunu denedik. Yapamadık. Yapamadığımız için Kablo TV den eve geldiler "ben bunu bilmiyorum abi" deyip gittiler. Be buraya yazdım iletişim numaramızdan arayıp yönlendirmenizi rica ediyorum.

18 Temmuz 2023 11:02
19 Temmuz 2023 19:59

Bugün tarafınızdan gelip tekrar baktılar sıraladığınız her şeyi yaptılar ve yine sonuçsuz. Modülde yaşanmayan sorun neden TV kartında yaşanıyor? Bu sizin vermeniz gerek bir cevap. TV üreticisinin değil. Tüm her şey eksik. Bir sizin hizmetiniz tam. Her şeyiniz yetersiz ve çözümsüz maalesef.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 23:22
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2024 20:30
Nazmiye sonuçtan memnun