Savaş sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 20:53

K*** 26s Delux modeli 2 yıllık olan çapa makinesinin çeki demiri takılı bahçeyi çapalarken döküm dağılmış. İnternetten bakıyorum, bulamadım da parçayı. Bu kadar kötü bir kalite olarak düşünmemiştim ama ne yazık ki bu kalitesizlik bizi mağdur duruma düşürdü. Umarım bir çözüm sunarsınız.

01 Temmuz 2024 09:05 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla. KAAN Tarım Makineleri.

Deniz
Deniz

Makine gövdeden ayrıldı. İnternetten inceledim fakat parça yok, sanayide tornacıya gösterdim döküm olduğundan kaynak yine kopar kötü bir yerden kopmuş dedi. Kalitesiz döküm olduğunu söyledi. Acil destek istiyorum

Savaş
Savaş

Şikayetim ile ilgili dönüş yapılmadı Çapa makinesini kullanamıyorum bu şekilde acilen firmanızdan dönüş sağlanmasını talep ediyorum yedek parça için de iletişim kuramıyorum mağduriyetin giderilmesi için de herhangi bir dönüş sağlanmadı tarafıma konuyla ilgilenirseniz sevinirim...

Caner sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 19:49
Recep sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2025 12:06
"Şikayetimi bildirdikten sonra hata kabullenerek ilgili parçalar ücretsiz olarak gönderildi. Firmaya ulaşmak zor oldu ama sonuçta sorun giderildi. Teşekkürler"

Çapa Makinesi Gövde Kırılması ve Yedek Parça Sorunu

22 Nisan 2025 17:13