Levent sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 15:26

Kaan Çapa Makinesi Polatlı bayisinden 240S model bir Çapa makinesi satın aldım. Fatura tarihi 06/03/2024'tür. İki gün sonra bahçeye gidip makineyi kullanmaya kalktığımızda, direksiyonun 3 kademeli ayar yerindeki en alttaki kademe olan 1. Kademedeki direksiyon sıyrıldı. Bunun üzerine durumu bayiye bildirdik ancak herhangi bir çözüm sunamayacaklarını ifade ettiler. Daha sonra fabrikayla görüşeceklerini belirttiler. Fabrika tarafından bize 'H--- Hanım' adında bir kişi tarafından ulaşıldı. Fabrika, Ankara İba Çarşısı'ndaki Ünsallar Makine adlı yere malzemeyi göndermiş.

Malzemeyi taktırmak istediğimizde ise iş yoğunluğu ve sıra olduğu gerekçesiyle yardımcı olunmadı. Ancak gerçekte bir sıra olmadığı kanaatindeyim. Anlaşılan o ki, makineyi onlardan almadığımız için başka bir bayiden satın alındığı gerekçesiyle bize zorluk çıkarıyorlar. Sonuç olarak, Kaan Çapa Makinesi'nden memnun kalmadım.

25 Mart 2024 19:01

Sorunum çözülmedi parça geldi ancak taktıramıyoruz makineyi bizden almadığımız için servis ücreti var dediler neresi çözülmüş

25 Mart 2024 19:01

Garantili ürüne para mı ödenir

26 Mart 2024 17:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla. KAAN Tarım Makineleri.

Sevgi
Sevgi

13.04.2024 tarihinde Yenikent Sincan Ankara Başaran ticaretten 240S kaan marka bir Çapa makinesi aldım makineyi bahçeye getirip bıraktılar makinenin benzini ve yağlarını koymuşlar aynı gün makineyi çalıştırmak istedim lakin vites takıldı kaldı hiç kullanmadım toprağa sürmedim dahi e faturası duruyor makine kendi kendini kilitledi sanki vites kolunu çekince kullanmadan bu sıkıntıyı yaşadığım için aldığım yeri aradım adamlar bağırıp çağırdı bu makine 5 dakikalık mıydı kullanma kılavuzu farklı üzerinde 240s yazmıyor satıcılar kaba davrandı kullanmadan elimde bozuk bir makineyle kaldım 22.500 TL para ödedim kullanmadan tamire gitmesini istemiyorum bu makinenin iadesini istiyorum belki de arızalı yahut kullanılmış bir makine getirdiler bilemiyorum kaanın Burdur fabrikasını aradım ulaşılmıyor yani hiç memnun kalmadım faturamla ve farklı verilen klavuzla birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim

Lütfi sonuçtan çok memnun

07 Mayıs 2024 19:27
"Firma bugün tarafıma ulaşmış olup sorun çözülmüştür. İlgili firma ve yetkiliye çözüm için teşekkür ediyorum"
Kaan Çapa Çapa Makinesi Vites Arızası Ve Mağduriyetim

Kaan Çapa Makinesi. Arızası Ve Memnuniyet Sizlik

30 Mayıs 2024 20:32
İskender sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Çapa Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Servislerden Çözüm Alamıyorum!

İskender
17 Ağustos 2025 18:20