Just English Pendik Şubesi İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

10 Şubat 2024 17:57

Just English Pendik Şubesi'nde A1-A2 seviyesinden B1-B2 seviyesine kadar birçok sorunla karşılaştım. Sınıfların yetersizliği, eşyaların eski ve kalitesiz oluşu, sınıflarda telefon şarjı için priz bulunmaması gibi problemler yaşadım.

Tahtaların kötü olması ve projeksiyon kullanıldığında yazıların okunamaması, siyah beneklerin bulunması da derslerin verimini düşürüyor. Ayrıca küçük çocukların aynı saatte ders yapmaları nedeniyle oluşan gürültü, dersin anlaşılmasını güçleştiriyor. Klimaların eski olması ve öğrenci işlerinin ilgisizliği de sorunlar arasında. Geçen hafta dersimiz olmasına rağmen öğrenci işleri bunu unutmuş ve dersin yapılacağı sınıfa başka bir ders koymuş.

Bugün ise B1 seviyesinin bitirme sınavımız vardı, fakat hem sınavımız olduğunu unutmuşlar hem de dersi veren öğretmeni başka bir sınıfa göndermişler. İtiraz ettiğimizde sanki hata bizdeymiş gibi bir tavır sergilediler. Sınıf sınıf dolaşmamıza rağmen hepsi doluydu ve ortada kaldık. Bu kadar ilgisizlikle daha önce karşılaşmamıştım.

Sonrasında öğrenci işlerinden birisi sınavımızın olup olmadığını sordu ve bizi öğrenci işlerinin küçük odasına götürerek orada sınav yapmamız gerektiğini söylediler. Biz 15 kişi olduğumuz için oraya sığamadık ve itirazımız sonucu sınavı ertelemek zorunda kaldık. Kur boyunca dersimize giren Ö--- Hoca'ya desteği için çok teşekkür ederim.

10 Şubat 2024 17:57

05 Temmuz 2024 12:27

Just English Personel - Kurum

24 Kasım 2023 17:01
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Şubesi Just English İngilizce Kursu Vasat Eğitimi

07 Ekim 2023 20:41