Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Joygame Paycell Hesabımdan Giriş Yapılmış Paranın İadesini İstiyorum

25 Haziran 2023 00:17

Telefon numaramdan yanıltıcı insanlar giriş yapmış

Paycell kart ile yapılan bütün işlemlerinin hepsini iade istiyorum. Benim faturama yansıttı. Bütün parayı iade yaptırmak istiyorum. Ayrıca Paycell ® uygulaması limitimi kim kafasına göre belirledi ben böyle bir uygulama kullanmak için onay vermedim aradım müşteri hizmetleri 3000 TL limitiniz var diyor.

3000TL limiti kimden onay alıp oluşturdunuz. Hattımdan Paycell üzerinden 16 kez 177₺ tutarında çekim yapılmış. Paycell ile görüştüm joygame üzerinden çekim yapıldığı söyleniyor. Benim Paycell ya da joygame ile ilgili hiçbir bilgim yok. Para İadesi yapılmazsa yasal yollara joygame üyeliği varsa da kapattırmak istiyorum. 3000 TL. 3000 TL limiti kimden onay alıp oluşturdunuz hattımdan Paycell üzerinden 19 kez 177 TL tutarında.

25 Haziran 2023 00:23

Telefon numaramdan yanıltıcı insanlar giriş yapmış Paycell kart ile yapılan yapılan işlemlerinin hepsini iade istiyorum benim faturama yansıttı bütün parayı iade yaptırmak istiyorum ayrıca Paycell uygulaması limitini kim kafasına göre belirledi ben böyle bir uygulama kullanmak için onay vermedim aradım müşteri hizmetlerini 3000 TL limitikimden onay alıp oluşturdunuz hattımdan Paycell üzerinden 19 kez 177₺ tutarında çektim yapılmış Paycell ile görüştüm Joygame üzerinden çekim yapıldığı söyleniyor benim Paycell ya da Joygame ile ilgili hiç bilgim yok para iadesi yapılmazsa yasal yollara

28 Haziran 2023 00:26

Joygame üzerinden telefon numaramdan giriş yapılmış paranın iadesini istiyorum ödenmezse bütün yasal yollara başvuracağım benim bilgim dışında Joygame üzerinden telefon numaramdan giriş yapılmış paranın iadesini istiyorum

28 Haziran 2023 15:29

Paycell uygulaması üzerinden telefon numaramdan giriş yapılmış paranın iadesini talep ediyorum bütün parayı iade yapılmasını talep ediyorum bütün yasal yollara başvuracağım benim bilgim dışında Joygame üzerinden telefon numaramdan giriş yapılmış paranın iadesini istiyorum benim faturama yansıttı bütün parayı iade yapılmasını talep ediyorum bütün parayı iade yapılmasını talep ediyorum

28 Haziran 2023 15:31

Bir an önce çözülmesini istiyorum mağduriyeti min giderilmesini talep ediyorum

29 Haziran 2023 00:59

Benim bilgim dışında Paycell Joygame üzerinden telefon numaramdan yanıltıcı kişiler tarafından Joygame üzerinden 1593 TL oyun satın alınmış paranın iadesini istiyorum benim faturama yansıttı bütün parayı iade yapılmasını talep ediyorum bütün yasal yollara başvuracağım benim bilgim dışında

15 Nisan 2025 12:42 (Şikayetten 22 ay sonra)

Bülent
18 Nisan 2023 11:45

Burcu
24 Mart 2023 10:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 21:29