Sevgi sonuçtan memnun

Jotun Boya Renk Uyumsuzluğu Ve Hayal Kırıklığı

18 Kasım 2024 18:46

Özellikle çokça reklamı yapılan ve renklerini beğendiğim Jotun markası boya aldık. Bu cumartesi özellikle beyaz, bej ve tonlarını araştırdık ve en son bize seçmek için büyük kalıp örnekler verildi. Her türlü ışıkta baktık ve en son Egghvit rengine karar verdik ancak boyayı üç kat yaptıktan sonra ortaya çıkan renk resmen gri mavi karışımı bir renk oldu. Bize verilen örnek ile hiç alakası olmayan bir renk, tüm zamanımızı buna harcadık hafta sonu ve verilen paranın ve zamanın karşılığı maalesef bu olmamalı. Özellikle de Jotun gibi çokça reklamı yapılan bir markadan bahsediyorsak eğer.

22 Kasım 2024 09:43

19 Kasım 2024 07:26 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Konuyu Teknik Servisimize yönlendirdik. En kısa zamanda sizinle iletişime geçilecektir.

Sevgi
Sevgi
20 Kasım 2024 17:59

Henüz arayan olmadı maalesef ya da arayıp ulaşılamadıysa tekrardan bekliyorum aramanızı çözüm için teşekkürler.

30 Aralık 2024 15:15

Merhaba, Müşteri ile iletişime geçilmiş olup gerekli bilgilendirmeler sağlanmıştır. Saygılarımızla,

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 12:13

Tuğçe
13 Ağustos 2023 19:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 13:24

21 Mayıs 2024 13:33