Miray sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Yurt Dışı Turu Pişmanlığı

Jolly Tur Yurt Dışı Turu Pişmanlığı
31 Ağustos 2024 21:42

Jolly Tur'dan Özbekistan turu paketi satın aldım. 28 Ağustos tarihinde turumuz başladı. Tur başladığında herkesin farklı tur şirketleriyle geldiğini ve burada birleştiğimizi öğrendim. Farklı sitelerde aynı tur için üç yıldızlı oteller ve dört yıldızlı otellerle farkı ücretler çıkıyordu. Jolly Tur'da sadece dört yıldızlı otel olduğu için yüksek bir ücret ödeyerek onu satın aldım. Gruptaki arkadaşların üç yıldızlı paketle daha uygun fiyat ödeyerek geldiğini ve aynı otellerde kaldığımızı öğrendim. Yapılan bu haksızlık ve fazla ücret alınması ile ilgili grup olarak gerekli yerlere şikayetimizi yapacağız. Tur boyunca ilk üç otelimiz bizim seçtiğimiz gibi dört yıldızlıydı. Son iki gün kalacağımız otel üç yıldızlı, pis, bakımsız ve üç yıldız şartlarında bile olmayan bir otele götürüldük. Bir gün daha kalacağımız için değiştirilmesi konusundaki hemen mail attım. Konuyla ilgili herhangi bir dönüş olmadı. Otelle ilgili elimizde gerekli görseller mevcut, Jolly Tur'un bize yaptığı bu haksızlık ve ilgisizliği ile ilgili de şikayetlerimizi yapacağız.

26 Ocak 2024 03:19
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Balkanlar Gezisinde Pis Oteller Ve Söz Verilmeyen Hizmetlerle Büyük Hayal Kırıklığı

02 Eylül 2025 19:41
jolly-tur-balkanlar-gezisinde-pis-oteller-ve-soz-verilmeyen-hizmetlerle-buyuk-hayal-kirikligi-1.jpg
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 16:09

İbrahim
29 Temmuz 2024 00:02
Jolly Tur Otelleri İle İlgili Sahte Bilgi Vermesi Ve İlgisizliği
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
02 Ekim 2023 22:55