JBL Tune 570BT Kulaklığın Açılmıyor.

Ahmet
27 Mart 2024 20:12

JBL Tune 570BT marka kulaklığım bilgisayara bağlıyken bir anda ses kesildi. Şarjı bitmiş olabileceğini düşünerek şarja taktım. Ancak şarj dolduğunu gösteren kırmızı ışık yanmaya başladı ve şarjdan çıkardığımda ışık sönmedi; kırmızı ışık yanmaya devam etti. Kulaklık ne yazık ki hiçbir şekilde açılmıyor.

28 Mart 2024 09:00 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

28 Mart 2024 11:18

Değerli Müşterimiz, Sizi numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

28 Mart 2024 16:16

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Uğur
07 Aralık 2024 01:23
Şevval sonuçtan çok memnun

Şevval
19 Mayıs 2025 15:29
"Anında geri dönüş yapıldı çok memnun kaldım. Teşekkürler..."

Arda
24 Mart 2024 21:39