JBL T460BT Kulaklık Açılmama Sorunu

Deniz
Deniz
11 Kasım 2024 04:10495

Merhaba, JBL T460BT kulaklığımda bir problem var. Şarjı olmasına rağmen açılmıyor. Şarja takınca ışık yanıyor ama kulaklığı açmaya çalışınca herhangi bir şekilde açılmıyor, yanmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Soketini çıkarıp içini açtım, yine de bir etki olmadı. İyi günler.

11 Kasım 2024 09:12 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

11 Kasım 2024 11:24

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi e-mail adresimize veya çağrı merkezimize iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

11 Kasım 2024 14:13

Değerli Müşterimiz, Sizi numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi e‑mail adresimize veya çağrı merkezimize iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Yusuf
Yusuf
10 Aralık 2024 19:51

JBL de hiçbir sıkıntı yoktu 1 yıldır kullandım ama sonra kulaklık bir anda kendi bağlantısını 10 veya 5 saniye kesip tekrar bağlanıyordu sorunlar için öneriler baktım ama hiç biri yardımcı olmadı.

Eki aç

JBL T460BT Şarj Sorunu

Nur
Nur
19 Ekim 2023 16:25473

"Hızlı ve doğru iletişim, hızlı ve etkili çözüm için çok teşekkür ederim. Markaya olan güvenimi tazelediniz, emeklerinize sağlık 🙏"

JBL T460bt Kulaklığım Bir Anda Kapanıyor

Bartu
Bartu
24 Mart 2024 14:57290

JBL T460BT kulaklığımı bir sabah açmaya çalıştım. 3-4 saniye açıldı ancak sonra kapandı. Şimdi de şarj oluyor ama 1 günd...

JBL Tune 460bt Kulaklık Şarj Oluyor Ama Açılmıyor

Hasan
Hasan
24 Mart 2025 13:10240

"İyi ki varsınız çok teşekkür ederim"

Tümünü Gör
JBL Kulak Üstü Kulaklık Kablo Hatası

JBL Kulak ÜstüKulaklık Kablo Hatası

Sevgi
JBL Kulaklığım Çalışmıyor, Kullanamıyorum

JBL KulaklığımÇalışmıyor, Kullanamıyorum

Eymen
JBL 520 Kulaklık Açılmıyor!

JBL 520 KulaklıkAçılmıyor!

Sıla