Deniz sonuçtan çok memnun

JBL T460BT Kulaklık Açılmama Sorunu

Deniz
11 Kasım 2024 04:10

Merhaba, JBL T460BT kulaklığımda bir problem var. Şarjı olmasına rağmen açılmıyor. Şarja takınca ışık yanıyor ama kulaklığı açmaya çalışınca herhangi bir şekilde açılmıyor, yanmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Soketini çıkarıp içini açtım, yine de bir etki olmadı. İyi günler.

11 Kasım 2024 09:12 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

11 Kasım 2024 11:24

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******48 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

11 Kasım 2024 14:13

Yusuf

JBL de hiçbir sıkıntı yoktu 1 yıldır kullandım ama sonra kulaklık bir anda kendi bağlantısını 10 veya 5 saniye kesip tekrar bağlanıyordu sorunlar için öneriler baktım ama hiç biri yardımcı olmadı.

JBL T460BT Kulaklık Açılmama Sorunu

Nur sonuçtan çok memnun

JBL T460BT Şarj Sorunu

Nur
19 Ekim 2023 16:25
"Hızlı ve doğru iletişim, hızlı ve etkili çözüm için çok teşekkür ederim. Markaya olan güvenimi tazelediniz, emeklerinize sağlık 🙏"

Ali
24 Mart 2024 14:57
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
24 Mart 13:10
"İyi ki varsınız çok teşekkür ederim"
JBL Kategorileri