Esra
24 Temmuz 2024 23:53

Teknosa mağazasından 20 Mayıs 2024'te almış olduğum JBL 720bt model kulaklığın sol tarafından sanırım menteşe kısmından yani oynar kısımdan ağırlıklı olarak gıcırtı sesleri geliyor, yani ne yaparsam yapayım ses geliyor kafamı döndürsem, konuşsam bile her türlü bu sesi duyuyorum ve çok rahatsız ediyor. Zaten ses seviyesi çok yüksek olmayan bir kulaklık. Her türlü duyuluyor. Ayrıca kozmetiği de tahriş olmuş sadece evde kullandığım bir ürün kafa bandı nasıl yıpranıp soyuldu tiftik hale geldi gerçekten anlamadım. Hem bilgisayarımda hem telefonumda kullanıyorum, telefona bağlandığında 3-4 kere tekrar Connected sesi veriyor ısrarla bağlantı kopmadığı halde cihaz uzaklaşmadığı halde. Ben 6 yıl Sony marka bluetooth kulaklık kullandım böyle sorunlar yaşamadım. Fiyatı da tuzlu bir ürün olduğu halde bu deneyim beni üzdü. Yeni bir ürün olmasına rağmen (2-3 aylık) şimdiden bu tarz sıkıntıları vermesi ileriye dönük bana sıkıntı çıkartacağının kanıtı. JBL markası tarafından çözüm için ulaşılmasını bekliyorum.

25 Temmuz 2024 09:41 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Oğuzhan sonuçtan çok memnun

JBL 720 BT Kulaklıkta Anlaşılmaz Gıcırtı Sorunu

Oğuzhan
12 Mayıs 2025 23:19
"İlginiz için çok memnunum teşekkür ederim. Ürünümde bir sorun olmadığını, her JBL kulak üstü kulaklıktan bu sesin geldiğini fark ettim, bundan dolayısıyla herhangi bir sorunum yok teşekkür ederim tekrardan ilginiz için."
JBL 720 BT Kulaklıkta Anlaşılmaz Gıcırtı Sorunu

Batuhan
11 Haziran 2024 13:31
Gülen sonuçtan hiç memnun değil

JBL 510BT Eklem Yeri Kırıldı

Gülen