Samet sonuçtan hiç memnun değil

JBL GO 3 Aztek Garanti

25 Mart 2023 15:59

Şanlıurfa Media Markt mağazasından almış olduğum (halen 2 ay garantisi var) JBL GO 3 ürünüm üzerinde soyulmalar nedeniyle garantiye gönderdim. Garanti sorumlusu Aztek firması ürünün tamiri için gerekli tedariğin yapılamadığından dolayı iki yıl önceki aldığım ücretin geri iade edileceğini söylediler (yani ürünün kusurlu olduğu kabul ediliyor). Ürünün şu anki fiyatı, bana iade edilecek ücretin üç katı. Ürünümü geri iade etmelerini istediğimde de böyle bir iadenin olmayacağını söylüyorlar (ki zaten iade edilse de yine kusurlu ürünü geri verecekleri için yine bana mağduriyet yaşatılıyor). Garanti sürem devam etmesine rağmen bana kusurlu ürünle ya da iki yıl önceki çok düşük ücretiyle bana mağduriyet yaşatılıyor.

27 Mart 2023 10:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2023 12:26

Kopyala yapıştırla cevap veriyorsunuz herkese. Çağrı merkezinizle kaç defa görüştüm, hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Söylemeyeyim diyorum ama zaten deprem ve sel bölgesi Şanlıurfa dayım. İki aydır yaşadığımız onca şeyin üstüne bir de sizin yaptığınız müşteri mağduriyeti ekleniyor. Bravo size ya.

14 Nisan 2023 23:08

Evet, uzun bir süreç sonunda teşekkürlerimi iletmek istiyorum, ama JBL ya da Aztek Teknoloji ye değil, Media Markt Antalya Terracity ye. Mağduriyetimi çözüme kavuşturan (yeni bir ürün göndererek) Media Markt Antalya Terracity ye çok teşekkür ediyorum.

Hazal
21 Temmuz 22:49