Jandarma Genel Komutanlığına Mülakat Sonucu!

18 Nisan 14:38

Ben Bahadır c*** p***, bir jandarma uzman erbaş adayıyım. 26.03.2024 tarihinde Beytepe Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi'nde mülakata girdim. Spor mülakatım güzel geçti. Sözlü mülakatım da güzel geçti. Astımı, üstümü, saygıdeğer komutanlarıma karşı herhangi bir ters hareket veya disiplinsizlik sergilemedim. Mülakatta sakal tıraşım askeri kurallara uygundu. Kafama selam vererek içeri girdim ve 'Emredin komutanım, emredersiniz komutanım' dedim. Hiçbir saygısızlık yapmadım. Ancak 04.04.2024 tarihinde sonuçlar açıklandığında sınav sonucum başarısızdı. Mülakatta hiçbir hata yapmadığım halde nasıl başarısız olabiliyorum? Yedeklere bile kalmadım. Sporu benden daha kötü olanlar, sözlü mülakatı benden daha kötü geçenler, sözlüde konuşamayan, kekeleyen, astını üstünü bilmeyen insanlar nasıl kazanıyor da ben kazanamıyorum, anlamış değilim. Neden kazanamadığımı öğrenmek istiyorum. Bu işte bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ömer

Aynı durumu bende yaşadım sanırım deprem bölgesinde yaşayanlara ekstra bir ayrıcalık sağlamışlar ama sanırım kesin bir bilgi değil.

Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisi Mülakatta Tam Puan Ama Başarısız

Selçuk