Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bir Hastanede Yaşanan Muayene Sürecine İlişkin Şikayet

02 Nisan 2024 10:43

Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü'ne 04.01.2024 tarihinde saat 13.40'ta randevum vardı. Saat 14.00'da bir asistan tarafından muayene edildim. Muayene sırasında sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar alamadım ve muayene süresi oldukça kısaydı; yaklaşık 50 saniye sürdü. Ayrıca, asistanın davranışları da hoşuma gitmedi ve başka bir bebeğe ait ultrason fotoğrafını bana verdiğini fark ettim. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim ve hastaların bu şekilde muamele görmesini doğru bulmuyorum.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Abant İzzet Baysal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Bölümü Asistan Şikayeti

02 Nisan 2024 15:28

Hastanede Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunu