Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

İzol Börek Pişmanlık Ve Lezzet Sıfır Fiyat Aşırı Yüksek

04 Mayıs 2024 23:47

Hayatımda ilk ve son kez uğradığım bir yerden bahsetmek istiyorum. Bir işim dolayısıyla oradan geçerken yarım peynirli ve kıymalı börek aldım. Kıymalı börek beklentilerimi karşılamadı. Koku olarak bana hoş gelmeyen bir izlenim bıraktı. Sunulan malzemenin köz patlıcan olduğu söylendi; ancak emin olamadım. Daha önce pek çok kez tadım yaptığım için damak zevkim konusunda kendime güveniyorum. Peynirli börek yenilebilir düzeydeydi ama olağanüstü bir lezzet beklememek gerekiyor. İşletmeden ayrılırken hesabı gördüğümde ise fiyatın yüksekliği karşısında şaşırdım. Kıymalı böreği neredeyse hiç yiyemedim ve birkaç lokmadan sonra bırakmak zorunda kaldım. Yemekten sonra bir personel ile konuştum; herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ancak ikinci bir denememde de yemeği yiyemedim. Bu deneyimden dolayı ödediğim paraya üzüldüm. Bir porsiyon ve çay için 390 TL ödeme yapmak zorunda kaldım. Fiyatın yüksekliği bir yana, sunulan lezzet ve malzeme bolluğu beklentimi karşılamadı. Bu deneyimden sonra bir daha tercih etmeyeceğim.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 16:46
Derin sonuçtan hiç memnun değil

Sarıyer Börekçisi (Kağıthane) Beklentimi Karşılamadı

02 Ekim 2025 16:28
sariyer-borekcisi-kagithane-beklentimi-karsilamadi-1.jpg
Funda sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 12:54
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Bozulan Ürün Kalitesi Ve Saygısız Davranışlar Nedeniyle Hayal Kırıklığı

03 Ağustos 2025 20:33