Nargiza sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Güzeli Ajans DeFacto Reklam Çekimine Seçildiniz Yalanı

13 Mart 2024 17:22

Eylül 2023 tarihinde İzmir güzeli çocuk ajansına internet üzerinden 12 yaşındaki kızımın kaydını yaptırdım. 1 gün sonra beni aradılar ve kızınız DeFacto reklam çekimlerine seçildi diye İstanbul ofislerine davet ettiler. Ofise gittiğimizde ise öyle durum olmadığını sadece olası projelere seçilmek üzere foto ve video çekim yapmaları gerektiğini bunun için belli ücret, ayrıca eğer çocuğu fotolarını kataloğa eklenmesini istersem ayrı bir ücret olduğunu bildirdiler ve güzel konuşmalar yaparak çocuğun potansiyeli olduğunu dile getirerek ikna ettiler. Talep ettikleri ücretleri ödedim, anlaşma imzaladım. Kopyasını verin dedim vermediler, zorla foto çektim. Katalog çıkınca sizinle paylaşıyor olacağız dediler. 2023 sonu geldi paylaşım olmadı. Ocak ayında iletişime geçtim ajans yetkilisi şubata çıkacağına dair söz verdi, beklemeye karar verdim. Şu an mart 13 ve benimle iletişime geçen olmadı tekrar yazdım. Bu sefer İzmir'deki merkez ofisten sizleri arasınlar süreci anlatsınlar dedi ve beni telefonla başka bir bayan aradı. Konuşmama izin vermiyor sürekli cadaloz tavırla baskılamaya çalışıyordu. Ve bu sefer katalog tarihi nisan da olabilir, mayısta dedi.

Yani bildiğiniz oyalıyorlar milleti. Benim derdim para değil, kandırıldığımın farkında varmam. Böyle ajans ve insanlara kuruş para fazla. Para iadesi talep ediyorum.

Oğuz
Oğuz

Nargiza Hanım merhaba soyisminiz görünmediği için size ulaşamıyoruz lütfen ajansımızı arayın mağduriyetinizi giderelim

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Ajansa Kayıt Sonrası Hizmet Yok, Ücret İadesi Yapılmıyor!

29 Ekim 2025 23:31
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Dream Cast Ajans İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Ücret Talebi

04 Eylül 2024 17:18