Jale sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Emniyet Müdürlüğü İzmir Sarnıç Karakolu

04 Ocak 2024 21:40

Eşimden yaklaşık üç aydır ayrı yaşıyorum ve bu süre zarfında çocuklarımı ve eşimi göremiyorum. Bu sebepten dolayı gerekli yerlere şikayette bulundum ancak nedense Sarnıç Karakolu'ndan sürekli benim aleyhime her seferinde uzaklaştırma kararı çıkıyor. Eşim ve baldızım sürekli benim hakkımda uzaklaştırma kararı alıyorlar. Eşimi ve çocuklarımı görememe rağmen, kardeşimin adına olan aracın üçüncü şahıslarla Sarnıç Karakolu'ndan ayrılma aşamasında olduğum eşim ve baldızım tarafından bilindiğini ve karakoldan yardım sağlandığından şüpheleniyorum. Gerekli araştırmaların yapılmasını rica ediyorum. Sarnıç Karakolu polis ekiplerinin eşim J** K** ve baldızım Ö** Y** için ayrı işlem ve yardım ettiğini düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını ve telefon kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.

04 Ocak 2024 21:23

Ben esimden yaklaşık 3 aydır ayrı yaşıyorum ve bu zaman zarfında çocuklarımı ve esimi göremiyorum ve bu sebepten dolayı gerekli yerlere de şikayette bulundum ama nedense sarnıç karakolundan sürekli benim aleyime her seferinde uzaklaştırma alınıyor esim ve baldızım sürekli benim hakkımda uzaklaştırma alıyor ve ben esimi çocuklarımı görmememe rağmen ve kardeşimin adına olan aracı 3 CÜ şahıslarla sarnıç karakolundan ayrılma aşamasında olduğum esim ve baldızım kardeşimin adına olan plakayı bilmesi ve karakoldan yardim ve yataklık yapıldığından şüpheleniyorum gerekli araştırmaların yapılmasını rica ediyorum sarnıç karakolu polis ekiplerinin esim jale kalemli ve baldızım o*** Y*** için ayrı işlem ve yardim ettiğini düşünüyorum gereğinin ve telefon kayıtlarının araştırmalarını talep ediyorum

04 Mayıs 2024 13:29

Emniyet Genel Müdürlüğü Gümrük Kapısındaki Polisin Davranışları Mağdur Etti!

06 Eylül 2025 14:42

Emniyet Genel Müdürlüğü Esenler Atışalanı Karakolu