İzsu Fatura Ve Sayaç

İzsu Fatura Ve Sayaç
03 Nisan 2024 11:23

Kiracıyım ilk oturduğum bina sıfırdı 7 yıl geçti ve taşındım. Yeni taşındığım dairede ki neredeyse sıfır sayacı söküp yeni sayaç takıldı. Aboneliğimi açtırırken Teminat olarak 1502 lira alındı. Bunun haricinde 7 günlük faturam 940 TL geldi ve diğer kısmında 680 lira yazıyordu. Taktıkları sayacı faturaya eklemişler. Şimdi birkaç sorum var

1-Benim eski evimdeki sayacımın parası ne oldu neticede bu sayaç orada kaldı ben almadım

2- Daha yeni sayılabilecek bir binaya neden tekrar sıfır sayaç takılıyor

3- Eski teminatım güncel tutar üzerinden mi yatırılacak 7yıl önceki parayla aldığınız Teminat kiramın 3te 1 iydi. Bugün işe 10 ekmek alınmıyor

4-Ben bu evde de kiracıyım çıkarken bu saatte bu binada kalacak. Aradığım da istersem çıkarken su saatini alabileceğimi söylüyorsunuz ama yeniden taşındığım binaya takılmayacağı da belirtiyorsunuz. Her ev değiştirdiğimde yeni sayaçları ne yapmamı nereme takmamı bekliyorsunuz.

5- Para pul olduğunda bana yapacağınız ödeme yerine aboneliği belli bir ücret karşılığı sayaçla birlikte aktarmak ya da mevcut binadaki sayacı sıfırlamak ve vatandaşı mağdur etmemek neden bu kadar zor.

11 Ağustos 2023 21:34
İZSU Sayanlarını Zorla Satıyor

28 Mart 2024 14:04

28 Ocak 2025 06:57

Fahiş Su Faturası Ve Gereksiz Ücretler

10 Şubat 2025 18:30
Fahiş Su Faturası Ve Gereksiz Ücretler
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2025 10:33