İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Yüklemelerden 2 Defa Para Çekiyor Ve İade Yapmıyor

15 Haziran 2023 11:45

Bu şikayetim önceki ile aynı, fakat bu defa şikayetçi olduğum kişi farklı. Yayınlanmasını istiyorum. 6 Mayıs 2023 tarihinde 2 defa 100 liralık yükleme yaptığım zaman kartımdan 3 defa 100 lira çekilmişti. Hemen ertesi gün tarafınıza bir talep açtım ve 1 aydan daha uzun bir süre geçtikten sonra bana tarafınızdan dönüş yapıldı, sonuç olumsuzdu. Bu konuda sizinle tekrardan görüştüğümde bankam ile görüşüp gerekli provizyon numaralarını almamı istediniz. Ben de bankamdan ilgili numaraları aldım. Bu kodlar 192400, 944453, 649793. Bu numaraları kendi pos sisteminizden veya bankanızdan sorgulatarak ilgili kaydı bulup, benim para iademi gerçekleştirebilirmişsiniz. Sizin yerinize gerekli her şeyi buldum, size sadece paramı iade etmek kaldı. Lütfen 100 lira için beni daha fazla uğraştırmayın. Umarım bu talebin sonuçlanması da 1 ay sürmez, çünkü bu 2 ayda 100 liramın değeri 40 liraya düşmüş olacak. Bütün bu açıklamayı yazarak defalarca ve yaklaşık 2 aydır ESHOT'un peşinden koşup talepler açıyorum, her defasında olumsuz dönüş yapıyorlar. Yapılan incelemelerde; xxxxxxxxxxxx alias numaralı İzmirim Kart'ınızla 06/05/2023 tarihinde gerçekleştirdiğiniz 100 TL tutarında online yükleme işleminin kurumumuz tarafından tahsil edilmediği tespit edilmiştir. Bankanız ile görüşerek işlemin teyidini sağlayabilirsiniz. Bu şekilde cevap dönüyorlar. Ben de her defasında banka ile konuşuyorum. Banka bana gerekli provizyon bilgilerini veriyor, sizden para çekilmiş ve karşı tarafa sağlıklı bir şekilde ulaşmış diyor. Size iade yapmaları gerekiyor diyor. ESHOT'tan birçok konuda zaten şikayetçiydik, bu konudan sonra da tamamen bıktık artık. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni yardıma çağırıyorum ve ESHOT'un yaptığı bu saçmalığa son vermesini istiyorum.

02 Şubat 2024 14:17

01 Şubat 2024 00:14