22 Ekim 2024 12:091.001
Narth'nin Teşekkür Mesajı
Benimle iletişime geçen kişi çok ilgiliydi kendisine ve çalıştığı yere sorunumu çözmeye yardımcı olduklarından dolayı teşekkür ederim.

Kurumumuzun aldığı yan keski kablo keserken kırıldı hem de üzerindeki barkod silinecek kadar kullanmadığım halde. Bir de en olmayacak yerden kırıldı, bir çok böyle el aleti kırmış biri olarak ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. İzeltaş gibi kaliteli bir firmaya yakıştıramadım.

22 Ekim 2024 15:37 (Şikayetten 3 saat sonra)

Fatih P. Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Konuyla ilgili olarak en kısa sürede bir arkadaşımız sizlerle iletişime geçecek ve yardımcı olacaktır. Tüm İzeltaş Ailesi adına sevgilerimizle

Narth
18 Kasım 2024 16:42

Hiç kimse iletişime geçmedi, yaptıkları mala karşı bir sorumlulukları yok. Başka markalara yönelmenizi tavsiye ederim

19 Kasım 2024 08:11

Fatih Bey Merhaba, Müşteri memnuniyetini öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz ve bu konuda hassasiyetle çalıştığımızı belirtmek isteriz. Sistemde yaptığımız inceleme sonucunda, ilettiğiniz şikayetin hemen ardından ekibimizin size ulaşarak ürünü istemek için 23 Ekim tarihinde bir e-posta gönderdiğini tespit ettik. E-posta kayıtlarını kontrol edebilmeniz için ilgili ekran görüntüsünü de aşağıda bilginize sunuyoruz. E posta adresinizi kontrol etmenizi rica ederiz. Tüm İzeltaş ailesi adına sevgilerimizle.

Narth
17 Aralık 2024 11:22

17 Aralık 2024 11:51

İzeltaş2ı tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Tüm İzeltaş ailesi adına sevgilerimizle.

23 Temmuz 2023 20:311.828

"Öncelikle izeltaşa teşekkür ediyorum kırılan yan keskiyi gönderdim hemen geri yenisini gönderdiler dönüş yapan Hanife hanıma ve İzmir izeltaşa teşekkür ederim"

İzeltaş Yan Keskinin Kırılması

2 Ağustos 2023 09:38827

"Yeni ürünümü ücretsiz göndererek beni mağdur etmedikleri için çok memnunum. Teşekkür ederim izeltaş ailesi."

İzeltaş Yan Keskinin Kırılması

Tümünü Gör
İzeltaş Yan Keskin Kırıldı

İzeltaş YanKeskin Kırıldı

Soner
İzeltaş Ürünlerinin Kalitesizliği Kırılan Ağızlar!

İzeltaşÜrünlerinin Kalitesizliği Kırılan Ağızlar!

Berat
İzeltaş Tornavida Setim Kırıldı

İzeltaş TornavidaSetim Kırıldı

Suat
İzeltaş Lokma Kolu Mekanizma Problemi

İzeltaş LokmaKolu Mekanizma Problemi

Samet
İzeltaş Yeni Takım Aletlerinin Paslanması!

İzeltaş YeniTakım Aletlerinin Paslanması!

Taylan
İzeltaş Artık Kötü Malzeme Mi Çıkarıyor?

İzeltaş ArtıkKötü Malzeme Mi Çıkarıyor?

Hasan