Eşref sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 20:31
Eşref'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle izeltaşa teşekkür ediyorum kırılan yan keskiyi gönderdim hemen geri yenisini gönderdiler dönüş yapan Hanife hanıma ve İzmir izeltaşa teşekkür ederim”

Bir ay önce almış olduğum izeltaş yan keski kablo keserken kırıldı. Böyle bir markaya yakışmayan bir kalite. Arkadaş tavsiyesi üzerine izeltaş'a yöneldim ama pişman etti. Beni keskinlik konusunda evet iyi fakat dayanıklılık olarak berbat bir kalite bekliyorum.

24 Temmuz 2023 08:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

Eşref E. Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Ürünlerimiz https://izeltas.com.tr/kurumsal/garanti-sartlari/ kapsamında garanti altındadır. Ürünü inceleyebilmek adına size bir e posta yolladık. Kontrol etmenizi rica ederiz. Tüm İzeltaş ailesi adına sevgilerimizle.

28 Temmuz 2023 00:01

E posta yoluyla hemen dönüş yaptılar ve ürünü kargo ile geri gönderdim şu ana kadar güzel ilgilendiler teşekkür ediyorum sonucu yine burada paylaşacağım

04 Ağustos 2023 20:26

07 Ağustos 2023 09:10

İzeltaş'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm İzeltaş ailesi adına sevgilerimizle.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yan Keski Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı

09 Ocak 2025 14:28
Yan Keski Kalitesi Hayal Kırıklığı Yarattı
Yunus sonuçtan memnun

02 Ağustos 2023 09:38
"Yeni ürünümü ücretsiz göndererek beni mağdur etmedikleri için çok memnunum. Teşekkür ederim izeltaş ailesi."
İzeltaş Yan Keskinin Kırılması
Saban sonuçtan çok memnun

İzeltaş Yan Keski Kırılması

17 Temmuz 2024 20:44
"İzeltaş firmasının ilgi ve alakasına teşekkür ederiz. Ürün değişimi yapılmıştır."
Atacan sonuçtan çok memnun

İzeltaş Yan Keski Kalitesizliği

10 Şubat 2025 17:50
"İzeltaş müşteri hizmetlerine çok teşekkür ederim sorunumu büyük bir ilgi ve alaka ile çözdüler İzeltaş harici hiçbir ürün kullanmam"
İzeltaş Yan Keski Kalitesizliği