İzelman Da Aboneyi Zora Koşmak

Pınar
27 Ocak 2024 10:59

İzelman otoparkında 10 yılı aşkındır aboneliğim bulunmakta. Bu süre içinde 3 kez araç değişikliği yaptım ve her seferinde durumu mail yoluyla kendilerine bildirdim. Yine son araç değişikliğinde yeni plakamı mail ile ilgili birime ilettim. Ancak müdürlük çalışanından aldığım cevap şu şekilde oldu: Kendileri böyle basit bir işlem için öncelikle 'dilekçe formatında' talebimi bildirmemi istiyorlar. Ayrıca ruhsatı da kendilerine iletmemi bekliyorlar. Üstelik bunların yetmediği gibi dilekçemi müdürlüğe elden teslim etmem gerekiyormuş. Her ay 2000 TL otopark ücreti ödüyorum ve aboneye bu şekilde zorluk çıkarılmasını anlayışla karşılayamıyorum. Plakamı bildirdim ve her gün görevliler zaten otoparkta kontrol yapıyor. Bu uygulama nedeniyle mağdur ediliyorum ve bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.

İzelman- Elektrikli Araç İndirim Uygulamadı

09 Temmuz 2024 17:11
İzelman- Elektrikli Araç İndirim Uygulamadı
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

İzelman Otopark Abonelik Başvuruma Uzun Süredir Yanıt Alamıyorum

Sadık
02 Temmuz 2025 18:15
Enise sonuçtan çok memnun

İSKİ Otoparkında Engelli İndirimi Uygulanmadı, Personel Davranışı Mağdur Etti

09 Eylül 2025 10:38
"İstanbul Büyükşehir Belediyesi konu ile ilgili 2 kere arayarak bilgilendirme yaptılar konunun muhatabı olan ilçe belediyeden çözüm adına bir adım atılmadı aranmadım aksine şikayetin ya da sorunun çözümü için ben mi peşlerinden koşmalıyım bilemedim. İstanbul büyükşehir e ilgisi için teşekkür ederim."

30 Temmuz 2025 13:18
abonman-ucreti-iadesinde-surekli-oyalama-ve-magduriyet-3.jpg