Yamaha Servisinde Parça Değişimi Ve Montaj Sorunu

05 Kasım 2024 00:53

Merhaba, 2022 Yamaha motosikletime bir hafta önce park halindeyken bir araç çarptı ve küçük bir kırık oluştu. Yamaha İzMoto Tire şubesine giderek parçanın değiştirilmesini istedim. Ellerinde parça yoktu, yaklaşık bir hafta bekledikten sonra parça geldi. Parçayı bana verip serviste olduğum halde montajını yapamayacaklarını, dışarıda kendim değiştirmemi istediler. Israr ve tartışma sonucunda parçayı değiştirdiler. Ancak parçanın üzerinde orijinal Tech Max yazıları yoktu. Bunun üzerine eski parçamdan yazıları bozuk şekilde söküp yeni parçaya çizilmiş ve hasar görmüş şekilde takmaya çalıştılar. Bunu da yapamayınca servis çalışanı, yaptığı hataları örtbas etmek için para iadesi yapıp parçaları tahrip ettikten sonra olayı kapatmaya çalıştı. Yazıklar olsun, böyle büyük bir markanın iş bilmez bir elemanı yüzünden markayı karalaması. Yapan da Ö**** Ç****. Yazıklar olsun. Yamaha Türkiye'yi aradım, umarım gerekeni yaparlar. İşin yapılmadığına mı yanayım, yaptığım yola mı yanayım, o kadar işin içinde bilgeliğin gittiğine mi yanayım. Yazıklar olsun İzMoto İzmir Tire.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Ray Zr Motosikletimde Hız Ve Sürekli Ses Sorunu Çözülmüyor

11 Eylül 2025 03:32

Yetkisiz İşlem Ücreti Talebiyle Motosiklet Onarımının Engellenmesi

09 Ekim 2025 17:15
Bayram sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2024 14:48
"İz-Moto Atalay bey e çok teşekkür ederim 3 ay lik sorunu bugün itibarı ile çözdü"