Iyox Invest Firmasının Haksız Uygulamaları Ve Mağduriyetim

27 Ağustos 2024 23:35

İyox ınvest firmasından şikayetçiyim.
Daha önce forex platformunda yaşadığım haksız kayıpları kurtarmakta yardımcı olacaklarını söyleyen elemanları tarafından mağdur edildim. Sonraki aşamada şirket yardımcı olacağını belirtip benden 2 bin dolar istedi. Elemanları haberim olmadan hesap açmışlar, gönderdiğim paranın bir kısmını yatırım olarak gösterip, bir kısmını kendi hesaplarına almışlar. Hem açılan hesaptaki paramı yani kazancımı vermediler, hem de elemanlarının hatasını telafi etmediler. Elemanları; s****e****ve a*** bunlara ait ses kaydı da elimde mevcut. Beraberce insanların parasını nasıl alırız diye müzakere ediyorlar. Şimdilik bu kadar yazıyorum. Elimde daha bir sürü belge var.

02 Eylül 2024 12:43

Daha önce şikayet yazdığım iyox firması ile ilgili. Sorun devam ediyor. Çözüme yanaşmıyorlar. Benden daha önce prosedür gereği istedikleri parayı, onlara attığım ses kaydını bana gönderen kişiyi ifşa etmem karşılığında almayacaklarını söylüyorlar. Yani işlerine geldiği gibi. Yerine göre prosedür, yerine göre kara düzen. Peşinizi bırakmayacağım.

01 Eylül 2024 01:42

İyox invest firmasından şikayetçiyim. Bir önceki şikayetimi kale almadılar anlaşılan. Elemanları S*** E*** ve A*** benden toplamda 25bin dolar aldılar. Firma adıma açılan hesabı dahi göstermiyor. Normal çekim yoluyla paramı vermedikleri yetmiyormuş gibi bir de ikibin dolar daha istiyorlar. Dosya masrafı imiş. Neyin dosyası? Güya elemanlarına dava açmışlar dosya masrafını benden istiyorlar. Sonra değiştiriyorlar açılan hesabın dosya parasıymış. İkisini de kabul etmediğimi bildirdim. Yani elemanlarının bıraktığı yerden beni mağdur etmeye devam ediyorlar. Ben onların s*** E*** ile çalışmaya devam ettiklerini de biliyorum. Daha başka bilgiler de var bende. Ama ufak ufak geliyorum, kendileri bilir. Mesela irina isminin gerçek olmadığını, müdürleri olarak kendini tanıtan hanımefendinin gerçek adının o olmadığını da biliyorum. İyox firmasından paramı eksiksiz geri istiyorum.

02 Eylül 2024 13:55

Şimdi de şirket isminin iyox invest olmadığından bahsediyorlar.

02 Eylül 2024 14:13

Bu şikayetçi olduğum şirketin ismi iyoxinvest değil trnd hisse dir. İyoxinvest firmasından özür dilerim

Melek
27 Eylül 2024 12:26

Murat
12 Temmuz 2023 12:41

23 Ocak 2025 22:54
Forex Yatırımında Büyük Kayıplar Ve Şüpheli Talepler
Fatms sonuçtan hiç memnun değil

Fatms
16 Mayıs 2024 01:31
Osman sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 20:13