Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Monitör Ve Mağaza Değişim Sorunu

Kırık Monitör Ve Mağaza Değişim Sorunu
24 Kasım 2024 18:52

Bir hafta önce indirimden Booster Gün 2413ff adlı monitörü aldım. Eve koydum ve şehir dışına iş için gittim. Bugün geldiğimde monitörü kurmak için bilgisayara bağladım ve ekran tamamen kırık bir şekildeydi. Bu kadar iyi bir firmanın bu denli hatalı ürün satması çok saçma. Yarın aldığım mağazaya götüreceğim, bakalım ne yalan söyleyip değiştirmeyecekler. Ben de böyle bir durumda Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim.

24 Kasım 2024 18:36

Yaklaşık 5 6 gün önce Ankara mağazamız dan gamebooster GB 2413ff gaming monitör aldım monitörü denemeden verdiler kasanı da götürmüştüm burada deneme yapamayacağını söylediler benim de deneme imkanım olmadı aldığım ürünü evime bıraktıktan sonra kendim şehir dışında çalışıyorum işime döndüm hafta sonu geldiğimde ekranı kurdum ve ekran paramparça bir şekildeydi gereğinin yapılmasını ürünümün değiştirilmesini talep ediyorum ve ayrıca fişiniz faturanız mail adresinize gelecek diyorlar Ankara mağazamız dan iki kere alışveriş yaptım ikisinin de fişi ya da faturası mail adresime hiçbir şekilde gelmedi

Ek
25 Kasım 2024 10:26 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Çağdaş
Çağdaş
27 Kasım 2024 11:19

İlgili konuyla geri dönüş alamıyorum ve mağazada herhangi bir işlem sağlanmıyor destek olabilir misiniz artık

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Ürün İçin Mantıksız Tamir Ücreti Ve Uzun Bekleme Süresi

31 Ocak 2025 01:32
Satın Aldığım Ürün İçin Mantıksız Tamir Ücreti Ve Uzun Bekleme Süresi

01 Nisan 2025 15:13

04 Aralık 2024 17:47
Kırık Monitör Ve Çözüm Bulunamayan Sorun
Yüsra sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 10:31