Efe sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 01:44

Merhaba, sitede PlayStation 4 için FC 24 satın aldım. Ürün elime geçtikten sonra oyuna girememeye başladım. Satıcıya bildirdim, 7/24 destek olacağını söyledi. Ancak, bana sorunun olmadığını bildirdi. Satıcı ile bu mesajlaşma 1-2 hafta kadar sürdü. Satıcıya defalarca sorun hakkında kanıt için video atmama rağmen, aynı şeyleri demeye devam etti. Üstelik bana aynı videoyu atıp çalıştığını iddia etti. Ben ise sorunu dile getirdim ve Itemsatis destek ekibine destek talebi açıp bildirdim. Fakat bana durmadan satıcıya bilgi verildiği söylendi. Tekrardan cevap olarak sorunu çözmediğini ve aynı şeyleri dediğini bildirdim. Ancak destek ekibi aynı şeyleri tekrar etti ve en sonunda satıcının ürünümü değiştirdiğini bildirdi. Fakat hiçbir şeyi değiştirmedi ve aynı şeyleri demeye, hatta kanıt attığım videoyu onun verdiği hesap olmadığını iddia etmeye devam etti. Ben 1-2 haftadan beri sorunu çözmeye yönelik davrandım, fakat artık sorunun çözülmesini değil, paramın iadesini istiyorum. Bu Itemsatis firmasıyla yaşadığım ikinci sorun. İlkinde, satıcıyla sorunum yine düzgün çözülmemiş ve buraya şikayet açmamdan sonra param iade edilmişti. Paramın iade edilmesini istiyorum artık.

18 Kasım 2024 15:18 (Şikayetten 13 saat sonra)
Efe
Efe
18 Kasım 2024 18:31

https://streamable.com/o63al7 bu link satıcının gösterdiği hesap kendisi mesaj olarak attı linki hesapların ismine bakarsanız aynı olduğunu görürsünüz

Destek Yetersizliği Ve Mağduriyet

13 Ocak 2025 13:28
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Oyuna Erişemiyorum Ve Mağdur Edildim

14 Ekim 2025 01:05