24 Mart 2024 06:3914.646

İsviçre'den iki ay önce bir Casio saat satın aldım ve günlük kullanımda su geçirdiği için garanti kapsamında servise gönderdim. Ancak herhangi bir işlem yapılmadan saat kurutularak bana geri gönderildi. Ürünün iadesini ve para iadesini talep ediyorum. Saati su geçirmez olduğu belirtildiği için tercih etmiştim. Garanti servisini aradığımda, buharlaşmanın normal olduğunu ifade ettiler.

2 Destek

Aldığım Saatler Kırık Ve Beklediğimden Farklı Geldi

21 Mayıs 2025 14:40651

2 adet Casio saat almak için ödeme yaptım fakat bana gönderdikleri saat ekte yer alıyor. Zaten orijinal olmasını beklemi...

1 Destek

Tek Saat Değişim Sağlanmaması, Mağduriyet

Saatim garanti kapsamında olduğu için daha önce saatin içi paslanmış olup kullanılamayacak hale geldi. 2 ay içinde garan...

Star Saat Su Geçirmez Denilen Saat Sürekli Su Alıyor, Çözüm Ve Bilgilendirme Yok

13 Ağustos 2025 23:154.403

"Star saat yetkilisi benimle özelden iletişime geçip saatin yenisi ile değiştirileceğini iletti. Kendisine çok teşekkür ederim."