22 Ocak 2024 22:22

İzmir İstinyePark, gerçek anlamda çok şık bir alışveriş merkezi; her şey güzel düşünülmüş, her yeri pırıl pırıl. Fakat bir türlü düzelmeyen bir tuvalet sorunu var. İstinyePark'ın her katında belirli bölümlerde tuvaletler yerleştirilmiş ancak işaretlere güvendiğinizde tuvalet yerine asansör, bankamatik ya da mescit ile karşılaşabiliyorsunuz. Böylesine turistik bir alışveriş merkezinin ve üst düzey kurumsal bir yapıya sahip olmasının gereği olarak tuvalet işaretlerinin hem anlaşılır hem de tuvaletlerin temiz olması beklenir. Ben İstinyePark'a açıldığı günden beri gidiyorum; alışverişlerimi yapar, yemeğimi yerim ama tuvalet aramaktan başım döner. Ne yazık ki tuvalet olan yerde de tuvalet işareti var, olmayan yerde de. Tuvalet işaretinde ise bir erkek ve bir kadın yan yana duruyor. Bu işaretin ne anlama geldiğini İstinyePark yönetiminin açıklaması gerekiyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki ve hatta Avrupa'daki alışveriş merkezlerinde bile böyle bir tuvalet işaretiyle karşılaşmadım. Birçok insan, tuvalete girmek için girdiği koridorlarda asansörlerle karşılaşıyor. İstanbul'daki ilk açılan İstinyePark'ta bu tip sorunları hiç görmemiştim ve buradaki mantık hatasının mutlaka düzeltileceğini umuyorum. Ayrıca, tuvaletlerde kağıtlar bitmiş ve ciddi bir temizlik sorunu olduğunu düşünüyorum. Salgın hastalıkların tekrar artış gösterdiği bir dönemde İstinyePark yöneticilerinin bu konuya dikkat etmesi gerekmektedir.

23 Ocak 2024 14:35 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Bahsettiğiniz konu için bilgi paylaşımınız bizim için kıymetli, konuyla ilgileneceğiz. bilgilerinize,

06 Ekim 2024 20:39
İstinye'de Tuvalet Temizliği Sorunu
İstinye'de Tuvalet Temizliği Sorunu
İmge sonuçtan hiç memnun değil

İstinyePark'ta Tuvalet Ve Bebek Odası Eksikliği Sorunu

02 Nisan 18:59

İstinyePark İzmir'de Tasmasız Köpekler Hijyen Sorununa Yol Açıyor

04 Haziran 18:39

09 Ocak 2024 14:44
Esra sonuçtan hiç memnun değil

ArenaPark AVM Personel Sorumsuzluğu

02 Şubat 2024 19:01