Medical Park Hastanesi Gaziosmanpaşa Yenidoğana Ek Ücret Aldılar

Medical Park Hastanesi Gaziosmanpaşa Yenidoğana Ek Ücret Aldılar
18 Eylül 2024 17:32

Medical Park Hastanesi Gaziosmanpaşa'da sarılık tedavisi için haksız ödeme istediler ve zorunlu tuttular. 10.09.2024 tarihinde Medical Park Hastanesi'nde doğum yaptım. Aradan 6 gün geçti, bebeğim sarılık oldu ve yatışı yapıldı. Beni 9 bin tl ve ek ücretleri ödemeye zorunlu tuttular. Hastane yönetimi geldi, konuştu. Fototerapi dahil değilmiş. Sağlık Bakanlığı'nı aradığımda, Yenidoğan kapsamında her şeyin dahil olduğu ve ayırt edilemeyeceği söylendi. Çözüm üretmediler. Hâlâ da ben hastaneden faturalarımı alıp dilekçeyi Sağlık Bakanlığı'na bildireceğim çünkü hastane Sağlık Bakanlığı ile görüştüğünü söyledi. Ben tekrar aradığımda, 'Siz konuyu bize iletin, biz ilgileneceğiz.' dediler. Bu kadar isim yapmış bir hastanenin bu şekilde yapması üzücü. 8 yıldır bu hastaneye geliyorum, ilk çocuğum da dahil ama maalesef durum bu. Medical Park Hastanesi benim için artık güvenle gideceğim bir yer olmaktan çıktı.

01 Ekim 2024 15:54 (Şikayetten 12 gün sonra)
Ali
Ali
01 Ekim 2024 16:32

Merhabalar bizi telefonla arayıp bilgi veren olmadı konuyla ilgili bir açıklama da yapılmadı hastaneniz tarafından sizden ricam markanıza yakışır bir şekilde değerlendirmeniz bize de bilgi vermenizi bekliyorum telefon numaram hastaneniz de mevcut mail adresim burada var zaten ben ödediğim 9000 bin tl nin iadesini talep ediyorum hastane bana anlaşmamız yok dedi ama e devlet den baktığımda çocuğun gördüğü fototerapi SGK tarafından karşılanmış. Ve ücreti ödenmiş bu haksız kazancın bütün belgeleri var e devlette hem benden hem SGK dan alındı bu ücret

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 11:21
Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 17:33

16 Ağustos 2024 17:51
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 21:37

15 Ekim 2024 07:30