Teslimat Oyalanması, İstikbal Pişmanlıktır

30 Kasım 2023 02:29

28.10.2023 tarihinde Bremen İstikbal mağazasından Lorea Yatak odası ve Unstress yatak almıştım. Alırken de belirttiğim üzere 01.12.2023 tarihinde eve taşınacağımızı ve o tarihte teslimat istediğimizi söyledik. Bir sorun olmadığını söylediler. Yaklaşık iki hafta önce son durumu öğrenmek için tekrar aradığımda yine 1 Aralık teslimatında problem olmadığını söylediler. 28.11.2023 tarihinde aradığımda ise söylemekte geç kaldığımızı, teslimatın gecikeceğini söylediler; 3-5 Aralık. Resmen dalga geçiyorlar. Elimiz kolumuz bağlı. Üstelik ürün teşhir ürünüydü, bir yerden de gelmeyecek. Bir de ürünün garantisi yok dediler, ürün taşıma esnasında veya sonrasında zarar görürse ne olacak?

Aynı teslimat problemi, Hannover şubesinde de oldu. 1 Aralık teslim tarihi için Felix oturma grubu ve retro yemek takımı konusunda 04.11.2023 tarihinde anlaştık, geçen hafta Braunschweig şubesinden aradılar ve teslimatın lojistik taşıyıcılarının rapor almasından ötürü 5 Aralık tarihinde olabileceğini söylediler. Ürün teşhir ürünüydü. Braunschweig ne alaka? Bugün yine Hannover şubeyle konuştuğumuzda bankadaki muhasebe birimiyle ilgili sorun yüzünden gecikme olacak dediler. Resmen birisi yalan söylüyor. Yeni evimize yeni eşya almak istedik. Perişan ettiniz, pişman ettiniz. Kimse de ilgilenmiyor. Tüm belgeler elimde. Sizin yüzünüzden eve giremeyeceğiz ve kalacak yere ekstra masraf yapmak zorundayız.

30 Kasım 2023 02:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ender sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 22:34
"Teşekkürler"
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 18:11

24 Ağustos 2024 12:35
İstikbal Ürünlerdeki Geldiği Günden Beridir Ki Sıkıntılar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 13:44
Şeyda sonuçtan çok memnun