İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hastanesi'nde Yaşanan Tedavi Sorunları

29 Mayıs 2024 16:18

İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hastanesi'ne 20'lik diş çekimi için gitmiştim. Hastanenin adı olduğu için güvenerek gitmiştim, lakin dişimi Abdullah Kadir Ç****** değil, yanında çalışan stajyer doktor A**** Bey'e çektirdi. Kendisi sanırım, tahminimce, dişimi çekerken başkasının dişine kullandığı malzemelerle çekti ve çekim esnasında ameliyata çevirmek istedi. Ben ise çevirtmek istemedim, başka yere gitmek istediğimi söylediğim halde bırakmadı. Aynı zamanda çekime devam ederken dört kere bırakması gerektiğini söyledim, ona rağmen iki saat çekime devam etti. Bu yüzden iki ay boyunca ne doğru düzgün yemek yiyebildim ne de yediğimden bir şey anladım. İki ay boyunca dişim ağrıdı, ağzımı açamadım, ek olarak konuşamadım. Şişmişti ve bu iki ay içerisinde iki üç doktora daha gittim. İltihap kaptığını ve dişimi çekerken çok zorladığını söylediler. Birkaç gün önce dişim iyileşti mi diye bakarken içinde yarım bir diş olduğunu gördüm. Yani çekerken sanırım içinde diş bırakmış. Nasıl oldu, nasıl yapıldı bilmiyorum ama kesinlikle bunun için bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum. Benim yaşadığım bu sorunu kimsenin yaşamasını istemiyorum, gerekli yerlere iletilmesini arz ediyorum.

Diş Hekimliği Fakültesinde Farklı Ücret Talepleri Ve Tutarsız Bilgilendirme

25 Haziran 2025 22:27
Diş Hekimliği Fakültesinde Farklı Ücret Talepleri Ve Tutarsız Bilgilendirme
dis-hekimligi-fakultesinde-farkli-ucret-talepleri-ve-tutarsiz-bilgilendirme-3.jpg
dis-hekimligi-fakultesinde-farkli-ucret-talepleri-ve-tutarsiz-bilgilendirme-1.jpg

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Güvenliğinden Öğrencilere Haksız Ve Sert Muamele

02 Mayıs 2025 20:31

Çapa Hastanesi'nde MR Sonuçlarının 2 Ay Gecikmesi Ve İlgisizlik