İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Odalar Boş Doktor Yok Kayıt Yeri Boş Vatandaş Mağdur Ediliyor

Burak
27 Haziran 2023 16:034.221

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi KBB ve Göz Hastanesi 27 Haziran 2023 saat 15.40'ta ilgilenen kimse yok. Kayıt açma yeri boş, insan bir görevli yok. Vatandaş burada hizmet bekliyor, doktor dahi yok. Nerede diye danışmaya soruyoruz, biraz bekleyin gelecek diyor. Böyle bir saçmalık olmaz, burada kimse işini yapmıyor. Sanırım daha önce de buraya geldim, gene aynı böyleydi. Çalışanlar, sanırım çay-kahve içmekten işlerini yapamıyorlar. Şimdi tekrar gidip danışmaya sordum, kimse yok kayıt yeri boş, doktor yok dedim. Doktor hastaya basıp gelecek dedi. Yarım saat burada sanırım bitene doktor var. Danışmada oturan kişi kayıta bakıyormuş, doktoru aradım dedi. Üst üste arayınca laf ediyormuş doktor bey.

1 Destek

Sultan 2.Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Abdülhamit E. A Hastanesi KBB

Derya
3 Kasım 2023 04:1514.127

2 Kasım 2023 tarihinde doktorun kendi vermiş olduğu randevuyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Abdülhamit Eğitim ve Araştı...

Göz Doktoru Randevusunda Kaotik Ve İlgisiz Hizmet

Sevdin
16 Ekim 2024 23:245.016

16 Ekim 2024 14:45 de göz doktoru f Yavrum dan randevum vardı. Hasta kabulde kaydımı yaptırdım, ön incelemeleri yaptırdı...

Göz Doktoru Randevusunda Kaotik Ve İlgisiz Hizmet

Tümünü Gör
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çapa Göz Berbat!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Çapa Göz Berbat!

Ferdi
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Sonuçları Görmek Neden Zorlaştı?

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Sonuçları Görmek Neden Zorlaştı?

Dilek
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanede Kimse Çalışmıyor Pislik İçinde!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanede Kimse Çalışmıyor Pislik İçinde!

Buse
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mağduriyet!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi'nde Mağduriyet!

Kemal
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Keyfi Davranış Ve Ters Laflar!

İstanbulÜniversitesi Tıp Fakültesi Keyfi Davranış Ve Ters Laflar!

Hasan
Sigortamız Çapa Devlet Hastanesi'nde Geçmiyor!

Sigortamız ÇapaDevlet Hastanesi'nde Geçmiyor!

Ercan