Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hasta Haklarına Aykırı Muamele Ve Virüs Bulaşma Şüphesi

19 Eylül 2024 03:25

Sayın Yetkili,

Mart ayında hamilelik şüphesi ve şiddetli karın ağrısı yaşayan eşimle İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Kadın Doğum Acil Servisi'ne başvurduk. Eşim yabancı uyruklu olduğu için yanında olamadım ve kendisine hastanede saygısız ve hijyen kurallarına aykırı bir muamele yapıldı. Vajinal muayene sırasında kullanılan aletin steril olmadığı şüphesiyle defalarca canını acıtarak işlem yapıldı.

Eşim daha sonra Kanada'ya gitmek zorunda kaldı ve orada yapılan testlerde o dönemde bir virüs kaptığı tespit edildi. Şu anda durumu ciddi.

Bu ihmalkar tutumun araştırılmasını ve sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.

Saygılarımla,

Eyyüp
Eyyüp
26 Eylül 2024 04:07

Sağlık personellerinin acil bir şekilde disipline edilmemesi durumunda, haklarını savunamayan hastalar ve özellikle yabancılar üzerinde sergiledikleri hayvanı tutumlarının devam edeceğini düşünüyorum. Yapılacak herhangi bir denetimde, hastane ortamlarının hijyen açısından yetersiz olduğu, hasta yataklarının başka hastaların kanıyla kirlenmiş bir şekilde ikinci ve üçüncü hastalara verildiği gibi insan sağlığını tehdit eden durumların var olduğu tespit edilebilir.

Çapa Tıp Fakültesi'nde Saygısız Tutum Ve Yetersiz Destek Mağduriyeti

23 Ekim 2025 13:05
capa-tip-fakultesinde-saygisiz-tutum-ve-yetersiz-destek-magduriyeti-1.jpg

İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastane Ziyaretimde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

02 Mayıs 2024 14:46
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Riskli Gebelikte Umursamaz Ve Azarlayıcı Muamele

06 Kasım 2024 01:00