Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Hastanesi Baltalimanı Dahiliye Doktoru İlgisizliği

18 Eylül 2024 00:41

Merhabalar,
Kardeşimin sırt ağrısı şikayeti nedeniyle fiziksel tıp ve rehabilitasyon bölümüne Doktor S****** Ü*** Hanım'a randevu almıştık. Çok da güzel ilgilenmişti, kendisine teşekkür ediyorum. Kardeşimin önceki sonuçlarını incelemişti, kan tahlili istedi. Ertesi gün tekrar gelmemizi söyledi, hatta randevuyu bile sağ olsun kendisi ayarladı, 'yarın şu saatte gelin' diye. Gittiğimizde ilaç yazdı, bazı değerleri düşük diye ama karaciğer değeri çok fazla yüksek olduğu için bir şey yapamayacağını söyledi. Bizi dahiliye bölümüne yönlendirdi. İki hafta sonrasına Doktor K***** T*** Hanım'a aldık. Almaz olaydık. Gittik, yarım saat kapısında bekledik. Gelince de yanında iki tane hanımefendi odada sohbet ediyordu. Kardeşim içeri gittiğinde doğru düzgün dinlememiş bile, 'değerlerin yüksek, ben bir şey yapamam' deyip başka bölüme yönlendirmiş. Madem hastanın şikayetini dinlemeyecek, kafasından salmak için başka yerlere yönlendirecek, gidip de orada doktorum diye oturmasın, insanları da saatlerce orada bekletmesin. Gelince sanki kovalayan varmış gibi başından salmasın. Oraya gitmek için saatlerce yol gidip geliyoruz.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanının Tutumundan Dolayı Şikayet

24 Ocak 2024 13:19

Metin Sabancı Hastanesi Sorumsuzluk Ve Kötü Muamele!

07 Ekim 2024 01:10

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor Asistanlarının Üslupsuzluğu

09 Ekim 2023 19:12

06 Kasım 2024 11:46