Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Endoskopi Ameliyatı İçin Oyalaması!

21 Ağustos 2023 14:20

Diyarbakır'dan çocuk cerrahisi bizi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine sevk ettiler. Endoskopi cihazı olmadığı için ameliyat için fakat oraya saat 1 buçukta gitmeme rağmen Allah razı olsun oradaki vatandaşlardan bize öncelik gösterdiler. Diyarbakır'dan gittiğimizde içeri girdik, muayene olmak için çocuğun bütün test sonuçları sistemde gözükmesine rağmen gözükmüyor diyerek oyaladılar ve başka bir yoldan Diyarbakır'daki hastaneden buldum. Hallettim ve akşam 19:30'a kadar kapıda beklettiler, uzun yoldan gittik çocuk elimizde perişan oldu. Biz perişan olduk. 19:30'dan sonra bize bir doktor bilgi verdi. Çocuğunuzu şu an ameliyat edemiyoruz, ne zaman çağırırsak o zaman gelirsiniz, eğer o esnada acil bir ameliyat çıkarsa da tekrar erteleriz dedi. 1 haftada sürebilir, 1 ayda sürebilir dediler. Ben eve geldim, ondan sonra memlekete tekrar arıyorlar, çocuğunuzu bu hafta ameliyat edeceğiz. Böyle bir kararsızlıkla nasıl insanlara bilgi veriyorlar bilmiyorum. Bana önceden bu hafta yaparız ameliyatı bilgisini vermiş olsalardı kalırdım, yaptırırdım o ameliyatı. Bilgi vermeyi bilmiyorlar, oyalamaktan ve hastayı baştan salmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Ben bunu öğrendim.

07 Temmuz 2023 10:41
Miray sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Kadın Doğum Antiseptik E4 Blok Çalışanları

08 Şubat 2024 15:26
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Acilde Geciken Tahlil Sonuçları Ve İlgisiz Personel

31 Temmuz 2025 00:48

Acil Serviste İhmalkarlık Ve Uzun Bekleme Süresi

14 Şubat 2025 17:16
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 11:52