İstanbul Eğitim Akademi Yazılım Eğitimi Mağduriyeti

20 Nisan 2024 10:43

İstanbul Eğitim Akademinin Yazılım mühendisi yetiştirme programına katıldım. Eylül 23 - Şubat 24 arasındaki 6 aylık programa dahil olduk. Kurucuları kursun 6 ayda biteceğini söylerken kursa dahil olduktan sonra eğitmen bize en az 10 ay süreceğini daha fazla da süreceğini belirtti. Kurucusu farklı eğitmen farklı konuşuyor. Bize tahsis edilen yazılım eğitmeni çok hızlı ders anlatan, üslup sıkıntısı olan ve saygısız biriydi. Ben ve bu durumdan rahatsız olan 6-7 arkadaşım sıkıntımızı ilettiğimizde ya devam edeceksiniz ya da sıfırdan kurs açtık ona verebiliriz para iadesi kesinlikle yapamayız şeklinde dönüş aldık. Grup değiştirdikten sonra 3 hoca değişti. Sürekli farklı hocalarla entegre olmaya çalışsak da bu kadar önemli bir programda moral ve motivasyon olarak geri düştük. Bizi zaman olarak ve maddi açıdan mağdur ettiler.

20 Nisan 2024 14:38 (Şikayetten 3 saat sonra)
Kadir
Kadir
21 Nisan 2024 20:10

Ben mağdur oldum başkalarının mağdur olmasını istemem ben sizden memnun olsaydım sizi niye karalamak isteyeyim amacım eğitimimi alıp sektör değiştirip yeni hayatıma başlamak. İlk zamanlar memnun olduğum daha sonra beni mağdur etmediğiniz anlamına gelmez. Bende de gerekli belgeler mevcut sizi mağdur olduğum için tüketici haklarıyla haklarımı savunacağımdan şüpheniz olmasın.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Eğitim Akademi'nin Eğitim Sorunları

27 Mart 2024 11:37
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
29 Ocak 2024 17:34

13 Kasım 2023 15:32
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Odtülüler Akademi - Ankara Butik Dershane Disiplinsizlik, Kurumsallıktan Uzaklık Ve Ücret İadesi Zorluğu

28 Şubat 2024 21:09