İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Kafasına Göre Ve Bildirimsiz Su Vanasını Mühürledi

18 Eylül 2024 20:54

Yaşanan eve İSKİ gelip hiçbir borcu ve sebep olmamasına rağmen ana su vanasını mühürlemiş. İSKİ genel müdürlüğünü aradığımda ise aboneliğiniz iptal edilmiş denildi ancak böyle bir işlem kesinlikle bizim tarafımızdan yapılmadı. Bunun üzerine yanlış abone numarası girildiğinden böyle yanlışlıklar olabiliyor denildi.

Düzeltilmesi için kayıt açtığını ancak hızlandırmak için Bakırköy İSKİ şubesiyle görüşmem istendi. Fakat burda defalarca aramama rağmen asla telefonlar açılmıyor. Bu yapılan nasıl bir mağduriyettir. Suyu kapatmak nedir? Acil çözüm talep ediyorum.

20 Eylül 2024 11:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62732171123 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Saatinin Sebepsiz Mühürlenmesi

05 Ekim 2023 15:29
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Saatinin Sebepsiz Mühürlenmesi

21 Kasım 2024 22:35
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Su Sayacı Tekrar Mühürlendi Mağduriyetim Giderilmiyor

02 Eylül 2025 23:45