15 Temmuz 2024 03:59

Esenyurt'ta ikamet ediyorum yaklaşık 2 gün önce evime mutfak zemininden su girmeye başladı. Evim bahçe katı ve önünde rögar var daha önce kirli su basması yaşadım. İSKİ'ye durumu bildirdik gelip baktılar tesisatçı çağrılmasını söylediler çağırdık. Evin temel su giderlerinde çağırdığımız iki ayrı tesisatçı da sorun bulamadı. Eve hala su girmeye devam ediyor. 2 gündür bir gram uyku uyumadık. Ana vanayı da kapatsak su devamlı zeminden geliyor. Biz bu konuda İSKİ’den bir yardım alamadık. İlk günkü tespitten sonra yaklaşık 24 saattir hizmet bekliyoruz 16 milyon için çalışan İSKİ sanırım bizi o 16 milyondan saymıyor çünkü 24 saattir talep aldık bildiriyoruz robot gibi aynı şeyler tekrarlanıp duruyor gelen giden yok. Ortada çözüm yok bu duruma bir çare bulunmasını istiyorum.

15 Temmuz 2024 10:47

İSKİ'yi 2 gün boyunca bilmem kaç kere aradım. Esenyurt İSKİ deki arkadaş dün gece evin içerisindeki suya iskinin müdahale edemediğini söyledi. Evin içinde kaçak yok. Evin dış tarafında pimaş borusunun yer altı eki patlamış bu kadarlık bir işlem için insanları oyalıyorlar. Zararlar artı yorgunluk cabası Geldiler İSKİ çalışanları tatil demeden yaptılar. Çağrı merkezinde çalışan arkadaşları biraz daha bilgilendirin bu konu hakkında demek ki evin içindeki suya İSKİ müdahale edip kaynağını bulabiliyormuş.

17 Temmuz 2024 07:39

Şu hattını düzelttiler ama iki gündür kaldırım bozuk şekilde duruyor. İSKİ'ye söylediğimde onun için ayrı ekip gelecek dendi. İşi yaptılar şimdi bir de kaldırım ekibini bekleyeceğiz bakalım bu kaç gün sürecek? Bu İstanbul Belediyesi genel olarak böyle mi çalışıyor? Yoksa Esenyurt belediyesine özel bir durum mu?

17 Temmuz 2024 12:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61579455422 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

19 Temmuz 2024 07:53

Bugün dördüncü gün kaldırım hala bozuk şekilde duruyor. Herkesin başına gelebilir nasıl ilgililer görün. Hepsini dava edeceğim.

22 Temmuz 2024 19:57
İSKİ Çözüm Bulmalı

8. Günden merhaba evimin önü hala dağınık kaldırım dağılmış şekilde kendisini düzeltecek yetkilileri bekliyor. 153 Beyaz Masa konuyla yakından ilgilenen eklerini söylemişlerdi hala gelen giden yok. Kimse bir açıklamada yapmıyor. On altı milyon İstanbul için ne yapılıyor çok merak ediyorum.

25 Temmuz 2024 07:25
İSKİ Çözüm Bulmalı

10. Günden sesleniyorum ben hayatım boyunca böyle bir hizmet görmedim! Belki seçim gününe yakın olsaydık hemen çözüm bulurdunuz. Umarım geceleri rahat uyuyorsunuzdur. Ulaşmadığım yer kalmadı anladığım vatandaşı muhatap almıyorlar işi hukuki sürece taşıyacağım bunun sorumlusu kimse bizi mağdur etmenin cezasını çekecek. Herkes görsün bu belediyelerin nasıl çalıştığını. Akılınızı başınıza alın kimin başına geleceği belli olmaz geldiğinde yanınızda olacak bir yetkili bulamıyorsunuz çünkü. Aynen Her şey çok güzel olacak!

30 Temmuz 2024 07:13

Bugün "15" İnci gün gelen giden arayan soran ilgilenen bir Allah'ın kulu yok!

31 Temmuz 2024 10:36
İSKİ Çözüm Bulmalı

Bugün 16. Gün hala gelen olmadı. Dün telefonuma gelen belediye mesajına göre sorumluluk İSKİ ye aitmiş İSKİ gelip bir yerleri kazarsa aynı gün kapattırmaya özen gösterin. Benim gibi bu çalışanların sorumsuzluk karının cezasını çekmeyin.

01 Ağustos 2024 20:48

16. Gün akşamı belediyenin yol bakım aracı gelip kaldırımı onardı.

Harika sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 14:13

Esenyurt İSKİ Çalışmıyor

11 Temmuz 2024 23:30

15 Kasım 2023 21:53
İSKİ Nin İşbilmezliği
İSKİ Nin İşbilmezliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 14:36
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri