Esenyurt İSKİ Çalışmıyor

11 Temmuz 2024 23:30

İSKİ, 3 kişilik bir aileye 400 lira fatura kesiyor, 160 lirası atık su bedeli. Binanın alt katında rögar taşmış, 9 saat sonra geldiler ve dedikleri 'Bu bizlik bir durum değil.' Hani dükkan boş olmasa ve dükkanın gideri binadan ayrı olmasa inanacağız. Maalesef eski İSKİ yok, insanlardan atık bedelini alıyor ama hizmet vermiyor. Biz 4 gündür kötü kokuda yaşıyoruz. Bakmaya gelen görevliler yarım saat kapıda bizimle tartışma yaptı. Yazıklar olsun ki o yarım saat de koca aracın motoru çalışıyordu. Tabi akan para milletin, kimin umurunda? Pislikte yaşıyoruz, çözüm istiyoruz. Hizmet istiyoruz. İşinizi yapmanızı istiyoruz. Bizi mağdur etmeyi bırakmanızı istiyoruz. Esenyurt İstanbul, uyumayın istiyoruz.

12 Temmuz 2024 14:41 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61495692966 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Bilal
Bilal
04 Aralık 2024 09:23

Biz bu işlerden yorulduk millet neden her haltın peşinde koşan olmak zorunda Size iletilen şikayetle ilgili yalandan burada vatandaşlara karşı cevap vermişler Esenyurt mandıra caddesinde insanların evleri hep şu altında kalmış dı ona bile kılınız kımıldamadı işiniz gücünüz yalan dolan oyalama çözüm olmadınız biz kendi paramızla 5 dakika da yaptık

15 Temmuz 2024 03:59
Anıl sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 23:03
H. Hilal sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 14:13

28 Ağustos 2024 09:25