23 Ocak 2024 22:24

Merhaba,

E-tuhim adresi üzerinden şoför kartı almak için kayıt oluşturdum. Başvuru belgelerini oluştur butonuna tıkladığım zaman "Adli sicil bilgileriniz alınamadı! Bir müddet sonra tekrar deneyiniz." hatası alıyorum. Konu hakkında çözüm üretilmiyor ve müşteri temsilcileri sadece farklı tarayıcılara yönlendiriyor. Aynı şekilde "Alkol/Madde Tarama Testi Randevusu" da alamıyorum. Almak istediğimde; "Adli sicil kaydınız bulunduğundan işleme devam edilemez" uyarısı alıyorum. Adli sicil kaydım yok ve evraklarım hazır olmasına rağmen başvuru işlemlerinde hata alıyorum. Konu hakkında 153 numaralı hat üzerinden destek alamıyor ve geçiştiriliyorum. Yaklaşık 12 saattir işlem yapmayı deniyorum. İBB'nin bu durumu acilen çözmesi gerekiyor. Destek bekliyorum.

24 Ocak 2024 11:50 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59371111840 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sinan sonuçtan çok memnun

12 Şubat 2024 13:47

09 Ocak 2024 02:45

02 Ağustos 2023 09:31
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tuhim Vizeleme Yaptırmıyor, Tarama Testi Randevu Vermiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri