Alp sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirmelerle Dolanan Öğrenciler

05 Ekim 2024 12:03

İstanbul Aydın Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Fakültesi
Çarşamba günü Besyo'nun tercihleri açılmasıyla üniversite dolaşmaya başladık. Cumartesi günü İstanbul Aydın Üniversitesi'ne gittik ve telefonda bize A Blok'ta olduğunu söylediler. Söyledikleri bloka gittik ve kimse yoktu, sadece bir tane fakülte ve bölüm hakkında hiçbir bilgisi olmayan halkla ilişkiler bize yardımcı olmaya çalıştı. Oradan bizi T Blok'a, Spor Bilimleri Fakültesi'ne yönlendirdi. Oraya gittik, güvenlik giriş katta dedi. Giriş kata baktık, sadece öğrenci işleri ve mali işler vardı. Öğrenci işlerine gittik, -1'e inin oradan yardımcı olun dediler. -1'e indik ve fakülte orada değildi. Başka birine sorduk, -3'e inin fakülte orada dedi. İndiğimizde Spor Bilimleri Fakültesi yazılı büyük bir odaya girdik, oradaki bayan bugün kimse yok hafta içi gelmeniz gerekiyor dedi. Zaten cumartesi günü gittik, tercihler pazartesi günü kapanıyor. Gitmenin bir anlamı yok, kimsenin birbirinden haberi yok. Madem hafta içi gelecektik, üniversiteye gelmeden önce 2 kere üniversiteyi aradık ve ikisi de bizi yanlış yönlendirdi. Sadece telefonda yanlış yönlendirilmedik, üniversiteye girdiğimiz andan itibaren bizi kukla gibi bir oraya bir buraya sürükleyip hiç yardımcı olmadan gönderdiler. Diğer üniversiteler hafta sonu olmasına rağmen onlar bizi arayıp gelin görüşelim, tercihleri belirleyelim diye çalışıyorlar ama İstanbul Aydın Üniversitesi'nden hiç memnun kalmadık.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 12:18
İstinye Üniversitesi Öğrenci İşleri ve Sistem Arızası Sorunu
Samet sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 14:41

31 Aralık 2024 17:04
İkinci Öğretim Öğrencilerinin Zorlukları
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Aydın Üniversitesi Torpille Öğretim Üyesi Alma Çabası Ve Çıkarlar

07 Ağustos 2023 23:15